Monday, 28 November 2011

How To Measure Your Premium Beautiful Size...

Salam semua..harini nak share ngan korang semua..Cara nak ukur PB size korang semua..Special about this PB Corset ni...die tak seperti corset-corset lain di pasaran..No size for S, M, L, XL, etc...Premium Beautiful Corset ni dijahit khas custom made badan korang semua..special kan? so xde lah masalah x selesa..rasa girdle fit..tp bra x fit...ini lah kelebihan PB dimana jahitannya special mengikut stereostopik badan manusia..Wokey..jom..kita belajar cara ukur...~~(>.<)~~...

Step 1: Ukur Puncak Dada (Bust)



Step 2: Ukur bawah dada (Underbust)



Step 3: Ukur Pinggang (Waist). Pinggang anda adalah selari dengan siku


Step 4: Ukur puncak punggung (Buttock)



Semua ukuran adalah dalam sentimeter (CM) ye.ukuran sedap2 jek jagan terlalu ketat mahu pun longgar.

Sila bagi saya keempat2 ukuran tersebut untuk tahu apa size anda.. After that baru dpt tahu exactly total harga set PB anda.. Sebab setiap manusia badan lain2..ada yang bahagian atas kecil & bawah besar ada pulak sebalik nya..

Bust / Puncak Dada = ____ CM
Underbust / Bawah Dada = _____ CM
Waist / Pinggang = ______ CM
Hips / Punggung = ______ CM


Then jangan lupa bagi jugak the following details. I will reply you ASAP:-
  1. Nama:
  2. H/P no:
  3. Address:
  4. Email:


Interested:

Contact me now!
Eha @ 013-7744989 / nurihah.saleh@gmail.com

Saturday, 26 November 2011

Tutorial - How To Wear Premium Beautiful Corset

Salam..hye semua..For posting kali ni...nak share macamane nak pakai Premium Beautiful Corset ni..Ramai cakap ala corset..susah lah nak pakai..leceh...Tapi kalu kita nak cantik..nak sihat..sebenarnya mudah saja..as easy 1,2,3..hehe..wokey..jom..kita belajar cara pakai PB:

STEP 1: LONG BRA


Cara pakai Long Bra

1. Sarungkan bra ke badan & kemaskan (masukkan) payu dara ke dalam cawan bra.
2. Pasangkan cangkuk di bahagian belakang.
3. Rendahkan badan ke hadapan. Tarik semua lebihan lemak dibawah ketiak & dibawah lengan dan bawa ke hadapan, masukkan ke dalam bra cup.
4. Laraskan tali bra & kemaskan cawan bra supaya mendapat kedudukan yang selesa.
5. Perbetulkan kedudukan bra mengikut keselesaan anda.


STEP 2: WAIST NIPPER 


Cara pakai Waist Nipper


1. Pastikan Tali2 yg dibelakang berkedudukan di tulang belakang kita.bagi memudah kan pemakaian 'batu permata' berada agak2 ditengah badan (bahagian atas). Ikut keadaan, ada sesetengah yang mmg batu tu berada di tengah2 badan ada yang ketepi sikit.
2. Pasang kesemua cangkuk. Perbetulkan kedudukannya (position cangkuk memang di tepi badan).
3. Pegang kedua-dua hujung tali,tahan nafas & laras kn tali dengan menarik tali kehadapan dan cangkuk kan ia .Cangkukkan ikut keselesaan. Pastikan ianya selesa.(membawa kesan  meramping pinggang)


STEP 3: LONG GIRDLE



Cara pakai Long Girdle


1. Sarungkan Girdle seperti anda memakai seluar biasa.
2. Sarung kan secara perlahan2..jika tidak boleh masuk sampai keatas tarik sikit2 jahitan yg berada di kelengkang girder tu. Tarik sikit2 sehingga betul2 selesa.
3. Bila girdle dah berada dalam kedudukan kemas. Tarik lebihan lemak ke atas agar ia membentuk punggung anda.
4. Perbetulkan kedudukan keseluruhan sehingga anda merasa selesa.

That's all...Cara pemakaian PB mengikut pengalaman dan pengetahuan dari sifu-sifu saya...mudah je kan...insyaallah...dengan tutorial di atas, anda tidak akan menghadapi masalah waist nipper terlipat-lipatlah...susah nak bukak bila nak buang air...ikut cara yang betul...pasti boleh...
For info, pemakaian Set PB yang betul mampu mempercepatkan proses pembentukan posture badan yang anda inginkan disampingkan menjimatkan masa pemakaian.

Pemakaian set PB ni yang konsisten selama 8 jam boleh membentuk kontur keseluruhan badan yang menarik, badan menjadi lebih sihat dan menarik. Ianya juga boleh memberikan kesan serta-merta dengan selamat tanpa memerlukan pengambilan ubat kurus. Mengikut pengalaman juga, apabila ada bahagian tubuh badan yang sedang sakit, corset ni akan secara automatik bertindak balas bekerja menyembuhkan bahagian yang sakit melalui FIR...

So apa tunggu lagi..Grab it now!! Anda pasti sukakannya....~~(>.<)~~....

Contact me:
Eha @ 013-7744 989 

Thursday, 24 November 2011

Strive for a Perfect Vision

Salam..Hye semua...Sorry...tak sempat update blog beberapa harini ni...anyway..jom layan new update..(>.<)....


Tahniah kepada Hai-O Marketing Sdn. Bhd yang menyambut ulangtahun yang ke -19...Event yang diadakan secara besar-besaran di MAEPS, Serdang memang grand bangat...Dengan temanya "STRIVE FOR A PERFECT VISION"...sangat gah...tema pun dah menunjukkan semangat..apa ntah lagi tgk beribu2 orang yang datang memeriahkan majlis tersebut...tak kurang jugak prospect2 yang sedang mengintai2...Syabas semua...sungguh semangat...rasa macam tak percaya...x sangka saya boleh ade bersama-sama dgn mereka....sedut masuk semua aura-aura insan berjaya ni...CDM-CDM...Tahniah terutamaya kepada CDM dari B32....Anda memang hebat...

Masa kongsi kejayaan bersama CDM tu...sangat teruja dengar ucapan dari CDM Juliana...yang menyatakan bahawa Hai-O ni ibarat ladang sawah yang subur....Tinggal kite sebagai usahawan yang nak menuainya...memang sangat setuju..terngiang2 ayat2 tersebut...Semangat kembali lagi....Nak berjaya...harus berusaha..kalu orang lain boleh buat...pasti kita pun boleh!!!


Hehe..dalam kemeriahan majlis sempat merakam kenangan with my Sifu, asmahani Ahmad...thanks atas tunjuk ajar semua...Memang tak rugi buat bisness ni bila masuk dalam group yang sangat tolong menolong...tak kira masa,,roger je..pasti akan jawab punya...anda bila lagi??

Cepat..rebut peluang yang ada...rugi kalau kita menunggu utk melihat orang lain berjaya dahulu..baru kita nk mencuba...dalam pada kita menunggu..brapa banyak kita rugi...sedangkan orang yang berani mencuba..dah jauh dah ke hadapan....hanya pasang impian dan niat yang betul...insyaallah..setiap manusia pasti berjaya...bak kata Mommy Hanis Haizi....letakkan IMPIAN sebagai pendorong kejayaan...

Sunday, 13 November 2011

Soal Jawab Premium Beautiful!


Berapa kerap saya boleh memakai Premium Beautiful ?
Premium Beautiful begitu sesuai dipakai selama mana yang anda suka. Beautiful sangat-sangat SELESA dipakai dan kebanyakan orang memakainya untuk 8,12-24jam,1 hari bergantung kepada kesesuaian anda.

Ada apa-apa kesan FIR didalam Premium Beautiful?
TIADA ! Tetapi ada kes penguna yang mana kami mengelarnya proses Tempoh Pembaikan-pulih. Selagi proses pembuangan toksik dari badan berlaku setiap individu mungkin merasai simpton pembaikpulihan system badan.Ini adalah petunjuk yang cermerlang membuktikan kehadiran FIR dalam Premium Beautiful berkesan kepada system badan.

Cth : Seorang pesakit asma telah memuntahkan lender hijau pekat yang menyekat pernafasannya pada mulanya .Dengan mendisplinkan dirinya memakai Premium Beautiful dia beransur-ansur pulih sekarang.

Adakah FIR dari Premium Beautiful akan menganggu tugas-tugas jantung sebagai pengepam darah?
Tidak sama sekali ! FIR bukan sinaran magnetic yan merbahayakan ! Ia tidak menganggu system jantung kita .Ia akan membantu melancarkan proses pengepaman darah melalui jantung disebabkan pembuluh darah kita yang mengembang oleh tindakan FIR resonan.

Bagaimana Proses Premium Beautiful dibuat boleh menghasilkan FIR?
Premium Beautiful dibuat daripada fabric yang mengandungi serbuk Bio-ceramik yang sangat halus ditenun sulam menjadi benang fabric berteknologi tinggi Akwatek dan Akwadyne dari USA menggunakan teknologi tinggi hasil gabungan penyelidikan global pakar saintis Amerika Syarikat ,Jerman ,Eropah ,China ,Jepun dan Taiwan. Fabrik ini sangat selesa dipakai berbeza dengan pakaian biasa.

Apa itu Bio-ceramics ?
Ia telah digunakan dalam penghasilan FIR ,terdiri daripada bahan-bahan galian mineral yang bernilai tinggi (Cth: SilikaOxida (SiO2). Bila bersentuhan dengan kulit, ia akan memancarkan sinaran FIR.

Apa jarak gelombang FIR Premium Beautiful ?
8-15 Microns. Jarak inilah yang paling sesuai untuk proses penembusan sinaran meresap masuk jauh kebawah kulit.

Ada bukti perubatan setakat ini ,keberkesanan FIR?
Terdapat banyak kajian mengenai FIR. Satu kajian telah dilakukan oleh Dr Gordon Ko dan Dr David Berbrayer di Sunnybrook and Women’s College Health Science Centers at the University of Toronto , published in the August 2002 isu tentang Penyelidikan Alternatif Perubatan dan Jurnal klinik Terapi menunjukan ada kesan perubahan penyakit sengal-sengal sendi /tulang.Dalam kajian lain Hideyoshi Toyokawa diJepun mengunakan tikus ,disiarkan dalam rancangan Experimen Biologi Dan Perubatan membuktikan FIR boleh menyembuhkan luka.

Adakah Premium Beautiful boleh dibasuh?
Boleh ,Basuh dengan tangan atau kocak dalam air. Sabun basuh yang lembut boleh digunakan .Biarkan kering pada suhu bilik digalakan keadaan udara yang bergerak seperti dibawah kipas .Elakkan kepanasan terus dari terik matahari ,dry clean ,seterika atau mengunakan peluntur.

Adakah FIR didalam Permium Beautiful boleh hilang semasa dibasuh?
Bio-ceramik ini sangat micro/halus dalam nano scale dan disemai kedalam benang fiber yang diregang dan diputar berulang kali hingga boleh ditenun sulam. Ia terlalu micro disemai /berlindung dalam fiber,ia tidak akan jatuh semasa merendam ,membasuh atau membilasnya. Butiran halus dalam ukuran nano, sangat micro dan boleh mendiami fiber tidak kira berapa nipis benang tersebut.Berlainan dengan product lain yang Bio-ceramiknya yang diinjet berbentuk bulat-bulat kecil,senang hilang/jatuh bila dibasuh/direndam.


Ada limit umur/jantina pemakaian Premium Beautiful BerFIR?
Tiada limit umur /jantina penggunaan FIR. Khususnya FIR amat berguna daripada anda dilahirkan sehingga anda meningkat tua Cth ,Terbukti berkesan kepada:

a) Baby yang baru lahir yang dibalutkan dengan bengkung PREMIUM BEAUTIFUL. Terbukti ia mencegah /memulihkan penyakit kuning.
b) Peringkat umur emas > 60 thn ,mengurangkan sengal-sengal tulang dan kekejangan .
c) Umur pertengahan untuk pembentukan badan dan penjanaan kesihatan.
d) Sesuai juga kepada lelaki yang mempunyai perut yang buncit dan ada juga sakit angin pasang.



Interested? Contact me now!
Eha-013-7744 989 or email nurihah.saleh@gmail.com

Tourmaline!



Tourmaline is a mineral crystal which has been proven to emit natural far infrared (FIR) rays.

Research shows that Tourmaline promotes animal and plant metabolism. It also helps to improve circulation, relieve stress, increase mental alertness and strengthen the immune system (Niwa Institute for Immunology, Japan,Int J. Biometeorol 1993 Sep; 37(3) 133-8).


Around 1986, it was found in a research station in Japan that, even though tourmaline was broken down in smaller pieces, a positive and a negative electrode existed on both end of the crystal, and the electrodes never disappeared unless tourmaline was boiled near 1000°C


Tourmaline crystal are crushed to extremely small pieces and weaved into fibers of Premium Beautiful corset.
 
Tourmaline crystal is not cheap and the process of weaving the Tourmaline into the FIR fiber required some patented technologies from Japan. So, it explained why Premium Beautiful corset seems to be expensive.

Benefits of Tourmaline
§  Detoxification
§  Helps aid fat loss
§  Reduces water retention
§  Improves blood circulation
§  Expels unnecessary waste
§  Helps cleanse the liver and kidneys
§  Helps heal skin disorders
§  Reduction in emotional maladies such as anxiety and depression
§  Relief from acute and chronic illnesses
§ Aids in elimination of heavy metals, poisons, and carcinogenic material from our bodies
§  Reduces lactic acids and free fatty acids




Far infra Red is a form of safe radited energy given off by Tourmaline. its energy penetrates, warms and increases the blood flow at the point of contact. It is most helpful for its capacity to break down (and relax) water and waste molecules for easier release of toxins.


The far infrared rays that Tourmaline emits create the same resonance in the body as is normally found in water. This has a very soothing effect on the nerves. Three-quarters of the human body is composed of water, this form of resonance absorption creates increased vitality in living tissues, enhancing energy levels and increases metabolism.

Premium Beautiful contains Tourmaline which is a precious crystal. We know that crystals have been used since ages ago to helps to strengthen our immune system, energize us, and heighten that feel-good feeling of emotional well-being.

So, wear Premium Beautiful and your body is wrapped in precious crystal with healing properties!

 


Interested? Contact me now!
Eha-013-7744 989 or email nurihah.saleh@gmail.com

Bagaimana Proses Premium Beautiful dibuat boleh menghasilkan FIR?

Salam semua dan selamat sejahtera..

Utk post kali ini..nak sharing dengan korang semua ttg bagaimana proses premium beautiful ni dibuat boleh menghasilkan FIR..Mesti ramai tertanya2 kan...betul ke corset ni ade FIR? Bukan ke FIR tu berbentuk sinaran...haaaa....ramai lagi xtau kan..

Bagaimana Proses Premium Beautiful dibuat boleh menghasilkan FIR?

Premium Beautiful dibuat daripada fabric yang mengandungi serbuk Bio-ceramik yang sangat halus ditenun sulam menjadi benang fabric berteknologi tinggi Akwatek dan Akwadyne dari USA menggunakan teknologi tinggi hasil gabungan penyelidikan global pakar saintis Amerika Syarikat ,Jerman ,Eropah ,China ,Jepun dan Taiwan. Fabrik ini sangat selesa dipakai berbeza dengan pakaian biasa.


Huraikan lagi..

Fir dipancarkan daripada bioceramik yang ditenun sulam dengan fabric Akwatek & Akwadne menggunakan teknology tinggi dan kepakaran Jepun. BioCeramik Premium Beautiful terdiri daripada platinum (bahan asas) dicampur dengan 40 serbuk batu galian bertenaga yang dimasukkan kedalam tiub fiber berkeanjalan tinggi. Apabila dipakai atau bersentuhan sahaja dengan kulit manusia ia automatik ia akan melepaskan gelombang tenaga FIR atau cahaya merah jarak jauh yang bergelombang elektromagnet 6-15micron yang sama dengan ukuran gelombang dalam badan manusia .

FIR Fibre in Premium Beautiful
Tahu tak macamane FIR Fibre in Premium Beautiful Corset direka? Apa material yang digunakan untuk menghasilkan FIR fibre?
The FIR fiber in Premium Beautiful corset direka khas dari a very precious gem, TOURMALINE. Apa itu Tourmaline???


Nak tau kan..will continue in the next post. Interested?




Contact me now!
Eha-013-7744 989 or email nurihah.saleh@gmail.com

Tuesday, 8 November 2011

Nak Jadi Cantik??

Ada yang dah tahu and yang masih belum tahu.. meh saya nak kasi tahu macamana salah 1 cara nak cantik...

Premium Beautiful?

Premium Beautiful is the No. 1 health corset in Malaysia and probably the only one in the World that uses and is embedded with F.I.R technology. It has helped thousands of Malaysian women rediscover their beauty, confidence and become healthier in the process!


The Premium Beautiful corset is divided into three main pieces, the Long Bra, Long Girdle & Waist Nipper.
The Main Features are:-

* Design for 70% health & 30% beauty

* Helps improve blood circulation and metabolism including shaping the body

* Comes with a LIFETIME Warranty

* 360 degrees elasticity

* Contains Far Infrared Rays technology (F.I.R)

* Recommended by ACA (American Chiropratic Association)
* Additional info | http://www.hai-omarketing.com.my/

What is Far Infrared Rays?

Far Infrared Ray is one of the energy wave that is contained in Sunlight. Unlike that of Ultraviolet & Microwaves which is harmful, F.I.R has positive effect and is proven to be beneficial to humans. F.I.R is widely accepted as alternative therapy for various diseases

Additional info * | http://www.farinfraredmedical.orghttp://www.farinfraredhealth.com/farinfraredtherapy.html

Why should I wear it?

The Corset has actually been around for centuries as a proven method to help shape women's body to be more attractive and sexy. Premium Beautiful corset which includes F.I.R creates a complete synergy which helps to shape the women's body, assists in reducing & maintaining a healthy weight, in addition to improving blood circulation and increase metabolism.

Some testimonials of my Premium Beautiful corset lovers:-

+ Used for post-delivery/confinement replacing traditional Malay "barut"
+ Used for wedding day outfit
+ Used for back-pain & slip disc relief
+ Helps with cyst/fibroid patients
+ Used by Asthma patients and helps to alleviate asthma attacks
+ Reduce post-delivery stretch marks
+ Increase and improve firmness of the breast & buttocks




 Gambar Kak Ana Tengah [SEBELUM]
[Selepas]
Kak Ana.. semakin hari semakin cantik anak dah empat.. mengamal kan pemakaina Premium Beautiful +Maharani+Lactolite.. Abang Lan bertambah sayang.. and sekarang dah pregnant setelah 8 tahun tak pregnant..
For FREE trial, consultation or special offer(s).
 
Contact Me Now!
Eha @ 019-734 6465 or nurihah.saleh@gmail.com

Kehebatan Fabric Premium Beautiful

Premium Beautiful | Made of Akwatek & Akwadyne Fabric with FIR

Premium Beautiful corset is made of the exclusive Akwatek and Akwadyne fabric woven with mineral (Tourmaline) which emit Far Infrared (FIR) rays when in contact with human body.
Let’s now see what are the so called "Akwatek" and "Akwadyne" fabric.

Akwatek and Akwadyne is a registered trademark of Comfort Technologies, Inc licensed to Alice Lace Co, Ltd of Taiwan. Akwatek and Akwadyne fabric are exclusively used in branded sports/athletics wear due to its excellent sweat and air circulation abilities.
Akwatek and Akwadyne help created fabric which is comfortable, moisture-wicking, lightweight, flexible and antimicrobial.
Premium Beautiful Corset with Akwatek
Akwatek is a unique and revolutionary patented process applied to fiber, yarn or fabrics of 100% polyester (both for knits and wovens) creating a high performance fabric to help the body manage it’s moisture and control its internal temperature, thus reducing thermal stress on the body.
This revolutionary process actually duplicates and enhances the thermoregulatory actions of the body. It is unlike other capillary action fabrics that need to be worn close to the skin to transport moisture.
Akwatek in Premium Beautiful corset pulls moisture away from the body much faster than capillary action fabrics. Therefore,  wearing Premium Beautiful made of Akwatek fiber is very comfortable in any weather – hot or cold!
 Further test results show that Akwatek continues and improves evaporation of water even after repeated washings.
Akwatek keeps the wearer cool in warm temperatures, and warm in cold temperatures, making Premium Beautiful corset the only multi-seasonal performance corset. You can wear Premium Beautiful in any weather!
§  Is not a coating but a process that brings about a permanent change to polyester
§  Will never wash off or wear off
§  Leaves no chemicals – or chemical residues on fabric
§  Acts as an extension of the skin – improving thermal regulation
§  Does not have to be close fitting – or next to the skin to do its job
§  Has anti-bacterial barrier that helps to control odor
§  Thermal regulation in that it adjusts to the body’s needs, providing cooling properties in HOT conditions and warming properties in COLD conditions

Premium Beautiful Corset with Akwadyne
 Akwadyne is a finish that is applied to nylon based fabrics to help warm or cool the body during outdoor activity.
Akwadyne pulls moisture away from the body, and creates a vapour barrier that cools the body in warm temperatures, and warms the body in cold temperatures.

Unlike most moisture transport fabrics that rely on fabric construction or chemical coatings to pull sweat away from the body, Akwadyne modifies the molleculer structure of the fiber providing a “chemical magnet” which uses the inherent properties of water to move it away from the body as needed.

Termed “electrochemical transport”, this process separates and moves molecules of water using the positive and negative charges contained in each individual molecule. As a result, garments made of Akwadyne® can heat one area of the body while cooling another.
Interested? 

Contact me Now!


Eha-013-7744989 or email nurihah.saleh@gmail.com

Monday, 7 November 2011

Testimoni!

Amazing Transformation..!!!!

Boleh Rujuk disini:

http://awomanstale.blogspot.com/search/label/Testimoni%20Kawan-Kawan


Jangan tak percaya.. Ini Kak Ana.. dah beberapa tahun Kak Ana berbadan besar.. tapi alhamdulillah Kak Ana ada kesedaran.. Tengok je lah transformation Kak Ana..


Kak Ana 98 kg.. Ni tahun lepas dalam bulan 10..

SEKARANG..!!!!

 
4 minggu lepas, 68kg.. minggu ni tak tau lah bape kg turun..

Siapa kata berbadan besar tak boleh kurus..?? Bolehhh..

Another testimonial –boleh rujuk disini:
http://awomanstale.blogspot.com/2011/02/testimoni-lagi-d.html
Dari customer.. Shida di Pasir Gudang..

________________________________________________________
Salam semua. Malam nih aku sempat2 kan jugak menaip satu entri mengenai PB dari kacamata aku. Nih kire self-testimony laa. Selepas sebulan lebih aku pakai PB setiap hari selama 8 jam, banyak perbezaan pada diri aku sendiri. Meh aku list out:

1. Badan terasa ringan - sebelum nih kalo nak pegi keje jer, kepala aku berat (malas laa tuh!). Sekarang, aku dah ader motivation untuk bangun pagi, nak pakai PB dan kelihatan cantik di mata suamiku.

2. Weak bladder beransur pulih - selepas kelahiran anak kedua, masalah asyik nak terkucil nih memang tak dapat nak ditahan2 lagi. Selalunya tak sempat nak ready, deras terus ke toilet. Kadang2 tuh sampai kene tukar pantyliner jer. Aku penah gak guna pad Poise tuh tapi macam takde effect pon. Masalah tetap berulang. Biler aku start sarung PB nih, first week dah terasa keberkesanannya. Takde dah aku buat marathon ke toilet. Biler nak terkucil pon aku masih boleh get ready amik aper yang patut; tisu dan pantyliner (just in case!).

3. Sakit belakang mula hilamg - Kalo sakit belakang mula terasa, aku dah nak period laa tuh. Esok2 nya memang aku period. Tapi biler sakit tuh, memang tak boleh nak bangun. Kadang2 kesian gak kat laki aku kene tolong urut bini dia yang tak berapa nak kecik nih. Tapi PB memang terbaik! Aku dah 2x period sejak pakai PB nih, sakit belakang nih langsung tak rase. Macam pelik kan? Tapi itulah yang aku alami..

4. Baju2 ku dah longgar - sebenarnya bukan baju tuh yang longgar, tapi badan nih yang dah menyusut. Patut laa mama aku cakap aku nih dah macam BAJU BERGERAK biler pakai baju raya tahun lepas. Paling best jeans aku yang saiz 17 tuh pon dah mcm tak lekat pada badan aku. Asyik nak melorot jer. Padahal aku beli jeans tuh bulan 12 tahun lepas. Kembang2 hidung biler tau saiz dah mengecil. Hehe...

5. Payudara makin cantik - Tak percaya? Orang yang dah pakai corset nih jer yang boleh feel dia punya perubahan. Ramai yang kata, "biler pakai corset memang laa nampak montok, tapi biler bukak corset menggeleber semula". Eh, ko tak pakai memang laa ko cakap negatif jer! Sorry, teremosi jap! Haha. Actually, PB brassiere memang cover keseluruhan payudara kita. Walaupon dia push-up, tapi tak menyakitkan si pemakai. Dulu, kalo pakai Triumph memang ter'angkat' laa, tapi duit pon ter'angkat' gak. Sekarang dengan PB jer, sure asset kite macam nasi ambeng RM4.50. Mantop!! Yang penting, suami pon notice, hari2 mau. Hehe...

6. Aku lebih BERDISIPLIN - Nih satu perubahan ketara dalam hidup aku. Bangun pagi, lepas mandi terus sarung PB. Balik keje, bukak PB terus rendam, after 15 min aku sidai dalam bilek tido jer. Malam sebelum tido, minum air 1.5 liter teh Herbalife dan masuk sauna. Sebulan lebih aku amalkan rutin nih, alhamdulillah berat badan aku dah turun 4kg. Dan sekarang makin menurun.

Dan yang dibawah nie memang lah seseorang yang sangat suka makan, seseorang yang sangat setia setelah hampir setahun 7 bulan, seseorang yang sangat suka, seseorang yang sangat bersyukur sebab diperkenalkan oleh seorang kawan tentang kehebatan PB..
Fazi –Pensyarah Kolej Komuniti (Kota Tinggi)

 
Alhamdulillah.. tinggal nak maintain jer sekarang.. I memang tak nak jadi kerempeng.. I love my body now.. janji muat jeans saiz 29 udahhh.. hehehe..

Seriously..
PB works amazingly.. You don't have to starve.. you can eat what you want to eat without feeling guilty, you can exercise with it without feeling uncomfortable, you won't feel hot, you can have hour glass body figure and many more & and on top of that, the most important thing is health can be improved with PB cause PB has FIR technology..! All you gotta do is, just wear PB everyday 8 hours a day, and you'll get the result soon..!

Isn't that great..??!

EVERYTHING IS IN ONE PRODUCT..!


Azra-Pegawai Famasi (Shah Alam)

 Thailand, 2005
Weight: 64 kg
Waist: 34 inches

 Liverpool, 2006
Weight = 70 kg
Waist = 36 inches

 Port Dickson, September 2009
Weight: 56 kg
Waist: 27 inches

 Aidilfitri, 2009
Weight : 56 kg
Waist: 27 inches
(masih maintain you! Even after makan-makan masa raya, hehe!)


AMAZE..???

Hani-Juruukur Bahan (Johor Bahru)
Hani yang happy go lucky.. :) Sebelum Hanie pakai PB
Selepas 3 minggu memakai PB secara consistent.

Interested? 




Contact me NOW!!
Eha-013-7744 989 or email nurihah.saleh@gmail.com


Miracle Modern Corset!

MIRACLE CORSET..CHANGE YOUR BRA & PANTIES NOW
Kebaikan Premium Beautiful:
Stretchmark gone Selera makan kurang Kerap buang air kecil & besar Kerap buang angin Gastric pain tak ada Lebih bertenaga Berat turun Sakit kepala berkurangan Nip breast warna cerah Girdle tidak bergulung spt yg terdapat di pasaran ...Breatheable material (aquatek & aquadyne) 

PAKAIAN DALAM PEMBENTUKAN BADAN PREMIUM BEAUTIFUL membentuk kontur keseluruhan badan yang menarik, bentuk badan yang sihat dan seimbang. Memberikan kesan secara serta merta dengan selamat tanpa memerlukan pengambilan ubat, melakukan pembedahan dan senaman. 

Kelebihan kualiti kain Premium Beautiful :

Rekabentuk stereoskopik sinar infra merah jauh yang berdasarkan potongan rangka badan manusia. Ia berfungsi mendorong peredaran darah dan proses metabolisme. Kuasa serapan yang baik, sesuai untuk dipakai seharian, pakaian dalam yang boleh dicuci dan tahan lama. Kuasa regangan dalam semua hala. Dapat diregang secara 360 darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubahkan rekabentuk asalnya. Sinar infra merah jauh (FIR) yang dapat menambahkan kekenyalan dan ketegangan buah dada dan menggiatkan tumbesaran buah dada.  

Kebaikan FIR (Far Infrared Rays)

What is Far Infrared therapy (FIR) and what does it do:

Far Infrared Ray are waves of energy, totally invisible to the naked eye, capable of penetrating deep into the human body, where they gently elevate the body’s surface temperature and activate major bodily functions.

Benefits:
1) Far Infrared expands capillaries which stimulates increased blood flow, regeneration, circulation and oxygenation.
2) Far Infrared is excellent for detox. Scientists in Japan report that in the FIR treatment of clogged capillary vessels, heat expands the capillaries and then initiates the start of a process to dissolve hidden toxins. Far Infrared thereby promotes elimination of fats, chemicals and toxins from the blood: Poisons, carcinogenic heavy metals – toxic substances from food processing – lactic acid, free fatty acids, and subcutaneous fat associated with aging and fatigue – excess sodium associated with hypertension – and uric acid which causes pain. Furthermore, if sebaceous glands are activated, accumulated cosmetics in pores can be eliminated through the skin (sweat and oil glands) rather than by the kidneys.
3) Far Infrared stimulates enzyme activity and metabolism – One hour under the HotHouse burns over 900 calories by raising the metabolism and body temperature. FIR heat also breaks down cellulite – trapped water, fat and waste.
4) Far Infrared promotes the killing of many pathogenic (disease causing) bacteria, viruses, fungi and parasites.
5) Far Infrared promotes rebuilding of injured tissue by having a positive effect on the fibroblasts (connective tissue cells necessary for the repair of injury). Furthermore, it increases growth of cells, DNA syntheses, and protein synthesis all necessary during tissue repair and regeneration. Excellent for healing burns, scar tissue and skin problems.
6) Far Infrared relieves nervous tension and relax autoneuro muscles thereby helping the body make the most of its intended healing abilities. FIR reduces soreness on nerve endings and muscle spasms, as muscle fibers are heated.
7) Far Infrared strengthens the Immune System by stimulating increased production of white blood cells (leukocytes) by the bone marrow and killer T-cells by the thymus.

Far Infrared strengthens the Cardiovascular System by causing heart rate and cardiac output increase, and diastolic blood pressure decrease – Extensive research by NASA in the early 1980′s led to the conclusion that far infrared stimulation of cardiovascular function would be the ideal way to maintain cardiovascular conditioning in American astronauts during long space flight.

PREMIUM BEAUTIFUL
Terdiri daripada 3 bahagian iaitu:

Long Bra
Fungsi:

1. Cawan coli dengan 3 keping jahitan stereoskopik dapat menolak atas, menyokong dan menetapkan kedudukan buah dada.
2. Rawan keluli memori berfungsi untuk menetap dan menyokong buah dada.
3. Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian depan coil dapat menyelaras perut yang buncit lalu meninggikan kedudukan kontur buah dada.
4. 2 batang keluli berupaya untuk menyelaras dan membentuk kontur badan.
5. Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian belakang coli dapat menutupi bahagian belakang badan, dapat menyelaraskan lebihan lemak pada bahagian belakang , turut mengatasi masalah berbadan besar.
6. Rekaan bentuk ‘ U ‘ pada bahagian belakang coli bukan sahaja dapat menguruskan badan, malahan menambah kontur bahagian belakang.
7. Perhiasan berlian berbentuk rama – rama menonjolkan keunggulan produk.
8. Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.

Bengkung
Fungsi:

1.Tujuh batang keluli memori dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk.
2.Rekaan unik berdasarkan potongan rangka badan manusia, memperkuat pengagihan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan punggung secara serata, turut mencapai kesan pembentukan badan yang seimbang.
3.Tali kenyal yang diimport dari Jepun, membantu menyelaraskan kontur pinggang.
4.Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.
5.Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.
6.Perhiasan berlian berbentuk rama ¨C rama menonjolkan keunggulan produk

Long Girdle
Fungsi:
1. 32 kepingan jahitan stereoskopik, berdasarkan teori mampatan berserpihan, mengagihkan lebihan lemak ke arah bahagian badan yang bersesuaian.
2.Rekaan dan jahitan unggul cawan pinggul dapat membetulkan pinggul yang lentur, membentuk kontur pinggul yang mempesona dan meninggikan pinggul.
3.Mengasingkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke dalam cawan pinggul dan membentuk kontur pinggul yang sempurna.
4.Dilengkapi dengan kain jenis kapas yang selesa pada bahagian dalam pinggang seluar dapat memperbaiki dan membentuk kontur pinggang yang mempesona.
5.Perhiasan berlian berbentuk rama ¨C rama menonjolkan keunggulan produk.
6.Mampatan yang tetap ke atas abdomen dapat mengurangkan lebihan lemak lalu memperbaiki masalah perut yang buncit.
7.Rekaan mampatan 2 lapisan berfungsi menyelaraskan lemak pada sekitar peha, membentuk kontur peha yang menarik.
8.Penggunaan 2 lapisan kain kapas berlubang kecil berfungsi untuk memberi keselesaan.
9.Penggunaan renda yang fleksible, mengelakkan perasaan tidak menyenangkan akibat pergeseran dengan benang seluar.


 Testimonials:
“ Saya telah berputus asa untuk menguruskan badan, malah tidak tefikir dapat menurunkan berat badan sebanyak 8kg dalam masa 3 bulan.”
 
“Saya mula rasa rendah diri dan tercabar apabila rakan –rakan, saudara mara terutamanya suami menegur keadaan tubuh saya, sehingga ada yang menyatakan saya kelihatan lebih berumur dari usia sebenar!. Sebaik sahaja pulang dari US, saya berazam untuk menguruskan badan tetapi tidak kesampaian. Sehinggalah seorang rakan meperkenalkan saya dengan PB. Alhamdullilah selepas 5 bulan memakainya, tubuh saya mula kembali terbentuk (shaping), dan berat dari 66kg kini turun ke 58kg. Apa yang membanggakan saya ialah, suami juga telah memuji bentuk saya sekarang” .


“Selain memiliki bentuk badan yang semakin menarik saya juga berasa lebih cergas dan sihat kerana penyakit-penyakit seperti lelah, migraine, gastric, tonsil dan sengal badan semakin berkurangan.”
 
“Pada pendapat saya, walaupun ada yang menyatakan harga pakaian PB ini tinggi, tetapi untuk memiliki bentuk tubuh yang menarik dan kesihatan fizikal yang berpanjangan adalah asset yang paling berharga dan tidak ternilai dari wang ringgit. Lagipun PB ini terdapat 3 keistimewaannya jika diamalkan dgnberdisiplin memakainya iaitu:
1) Membantu membentuk tubuh
2) Untuk kesihatan
3) Membantu dalam hubungan intim suami isteri” jelas Wan panjang lebar yang mendisiplinkan diri memakai PB selama 8 jam sehari bagi mendapatkan hasil yang memuaskan dalam masa yang singkat.
 
“Saya telah berkahwin selama 3 tahun dan tidak dikurniakan cahayamata. Alhamdullilah setelah 3 bulan saya mencuba PB ini saya disahkan mengandung! PB bukan sahaja untuk menurunkan berat badan malah membantu wanita yang sukar mengandung”-Salha Zain

Interested? Contact me your truly Premium Beautiful Agent
Eha-013-7744 989 or email nurihah.saleh@gmail.com

Nk jmpe pon boleh..i’ll bring the demo set.
p/s:Nanti forwardla kt semue kawan2 perempuan kt ofis..kawan2 laki pun boleh..mane ker tau nk beli for wife kan..tul tak..sedare mare pon jgn lupe tau..Sharekan kebaikannye .

I am Your Premium Beautiful Agent!

Salam & Selamat Sejahtera Everybody,

For Info, tujuan blog ini adalah utk berkongsi tentang kesihatan dan juga kecantikan. Ada ke perempuan yang TAK NAK SIHAT dan TAK NAK CANTIK?? Remember, perempuan ini adalah tunggak/tulang belakang dalam sesebuah institusi keluarga. So, PALING PENTING, we have always to be in a GOOD HEALTH..supaya semua urusan kita lancar dan paling penting kita tidak menjadi bebanan kepada suami, anak, dan org lain. CANTIK? of course..mesti perlu jaga juga...Bagi kita memperkukuhkan institusi keluarga yang kita bina. =)

What is our product?
We are actually from HAi-O marketing Sdn.Bhd. Our killer product are:
1. Premium Beautiful Corset - 70% Kesihatan, 30% Pembentukkan tubuh badan
2. Nurich Lacto-Lite -Penghadaman
3. Herbal Maharani - Kesuburan dan juga utk pembaikan hormon dan dalaman wanita.

Why must buy our product?
Paling penting, product kami mendapat anugerah "SUPERBRAND". Product seperti Lacto-Lite and Maharani, dont worry..telah diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan juga "HALAL".

What is Miracle about our Product?
Untuk hasil yang "SUPERB" - Mengamalkan ketiga2 product berkenaan (3 serangkai).
Anda mesti lihat kesannya..memang "SUPERB"..To all those yang memang dah lama berkahwin, teringin nak menimang cahaya mata, you should try this. Bukan guarantee memang pregnant, tp kita IKHTIAR...Sebab Tuhan dan bagitau kat umatnya, sesiapa yang beriktiar pasti akan dapat ganjarannya. So mane tau kan kalu rezeki kita. Sebab ada yang telah berjaya menimang cahaya mata...=)

So, Kenapa tunggu lagi...CEPAT JADI SIHAT...CEPAT JADI CANTIK.....

For further info, you may contact me:
Nurihah Mohamad Saleh (Eha) @ 013 -7744989 or nurihah.saleh@gmail.com

Nk jmpe pon boleh..i’ll bring the demo set.

For those yang berminat untuk jadi kan PB ni as ur side income or solid income you are most welcome to be my next Franchise Manager.. Business Trip 5 star in 3 times per year FOC, Car fund, and etc..INTERESTED??? Set your appointment i will explain. Believe me..It’s true..I’m Premium Beautiful Agent

You can also to visit my sifu blog for further info:
http://www.haniasmahani.com/
http://awomanstale.blogspot.com/
http://www.hanishaizi.com/