Sunday, 13 November 2011

Bagaimana Proses Premium Beautiful dibuat boleh menghasilkan FIR?

Salam semua dan selamat sejahtera..

Utk post kali ini..nak sharing dengan korang semua ttg bagaimana proses premium beautiful ni dibuat boleh menghasilkan FIR..Mesti ramai tertanya2 kan...betul ke corset ni ade FIR? Bukan ke FIR tu berbentuk sinaran...haaaa....ramai lagi xtau kan..

Bagaimana Proses Premium Beautiful dibuat boleh menghasilkan FIR?

Premium Beautiful dibuat daripada fabric yang mengandungi serbuk Bio-ceramik yang sangat halus ditenun sulam menjadi benang fabric berteknologi tinggi Akwatek dan Akwadyne dari USA menggunakan teknologi tinggi hasil gabungan penyelidikan global pakar saintis Amerika Syarikat ,Jerman ,Eropah ,China ,Jepun dan Taiwan. Fabrik ini sangat selesa dipakai berbeza dengan pakaian biasa.


Huraikan lagi..

Fir dipancarkan daripada bioceramik yang ditenun sulam dengan fabric Akwatek & Akwadne menggunakan teknology tinggi dan kepakaran Jepun. BioCeramik Premium Beautiful terdiri daripada platinum (bahan asas) dicampur dengan 40 serbuk batu galian bertenaga yang dimasukkan kedalam tiub fiber berkeanjalan tinggi. Apabila dipakai atau bersentuhan sahaja dengan kulit manusia ia automatik ia akan melepaskan gelombang tenaga FIR atau cahaya merah jarak jauh yang bergelombang elektromagnet 6-15micron yang sama dengan ukuran gelombang dalam badan manusia .

FIR Fibre in Premium Beautiful
Tahu tak macamane FIR Fibre in Premium Beautiful Corset direka? Apa material yang digunakan untuk menghasilkan FIR fibre?
The FIR fiber in Premium Beautiful corset direka khas dari a very precious gem, TOURMALINE. Apa itu Tourmaline???


Nak tau kan..will continue in the next post. Interested?




Contact me now!
Eha-013-7744 989 or email nurihah.saleh@gmail.com

No comments:

Post a Comment