Monday, 28 November 2011

How To Measure Your Premium Beautiful Size...

Salam semua..harini nak share ngan korang semua..Cara nak ukur PB size korang semua..Special about this PB Corset ni...die tak seperti corset-corset lain di pasaran..No size for S, M, L, XL, etc...Premium Beautiful Corset ni dijahit khas custom made badan korang semua..special kan? so xde lah masalah x selesa..rasa girdle fit..tp bra x fit...ini lah kelebihan PB dimana jahitannya special mengikut stereostopik badan manusia..Wokey..jom..kita belajar cara ukur...~~(>.<)~~...

Step 1: Ukur Puncak Dada (Bust)



Step 2: Ukur bawah dada (Underbust)



Step 3: Ukur Pinggang (Waist). Pinggang anda adalah selari dengan siku


Step 4: Ukur puncak punggung (Buttock)



Semua ukuran adalah dalam sentimeter (CM) ye.ukuran sedap2 jek jagan terlalu ketat mahu pun longgar.

Sila bagi saya keempat2 ukuran tersebut untuk tahu apa size anda.. After that baru dpt tahu exactly total harga set PB anda.. Sebab setiap manusia badan lain2..ada yang bahagian atas kecil & bawah besar ada pulak sebalik nya..

Bust / Puncak Dada = ____ CM
Underbust / Bawah Dada = _____ CM
Waist / Pinggang = ______ CM
Hips / Punggung = ______ CM


Then jangan lupa bagi jugak the following details. I will reply you ASAP:-
  1. Nama:
  2. H/P no:
  3. Address:
  4. Email:


Interested:

Contact me now!
Eha @ 013-7744989 / nurihah.saleh@gmail.com

No comments:

Post a Comment