Monday, 7 November 2011

I am Your Premium Beautiful Agent!

Salam & Selamat Sejahtera Everybody,

For Info, tujuan blog ini adalah utk berkongsi tentang kesihatan dan juga kecantikan. Ada ke perempuan yang TAK NAK SIHAT dan TAK NAK CANTIK?? Remember, perempuan ini adalah tunggak/tulang belakang dalam sesebuah institusi keluarga. So, PALING PENTING, we have always to be in a GOOD HEALTH..supaya semua urusan kita lancar dan paling penting kita tidak menjadi bebanan kepada suami, anak, dan org lain. CANTIK? of course..mesti perlu jaga juga...Bagi kita memperkukuhkan institusi keluarga yang kita bina. =)

What is our product?
We are actually from HAi-O marketing Sdn.Bhd. Our killer product are:
1. Premium Beautiful Corset - 70% Kesihatan, 30% Pembentukkan tubuh badan
2. Nurich Lacto-Lite -Penghadaman
3. Herbal Maharani - Kesuburan dan juga utk pembaikan hormon dan dalaman wanita.

Why must buy our product?
Paling penting, product kami mendapat anugerah "SUPERBRAND". Product seperti Lacto-Lite and Maharani, dont worry..telah diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan juga "HALAL".

What is Miracle about our Product?
Untuk hasil yang "SUPERB" - Mengamalkan ketiga2 product berkenaan (3 serangkai).
Anda mesti lihat kesannya..memang "SUPERB"..To all those yang memang dah lama berkahwin, teringin nak menimang cahaya mata, you should try this. Bukan guarantee memang pregnant, tp kita IKHTIAR...Sebab Tuhan dan bagitau kat umatnya, sesiapa yang beriktiar pasti akan dapat ganjarannya. So mane tau kan kalu rezeki kita. Sebab ada yang telah berjaya menimang cahaya mata...=)

So, Kenapa tunggu lagi...CEPAT JADI SIHAT...CEPAT JADI CANTIK.....

For further info, you may contact me:
Nurihah Mohamad Saleh (Eha) @ 013 -7744989 or nurihah.saleh@gmail.com

Nk jmpe pon boleh..i’ll bring the demo set.

For those yang berminat untuk jadi kan PB ni as ur side income or solid income you are most welcome to be my next Franchise Manager.. Business Trip 5 star in 3 times per year FOC, Car fund, and etc..INTERESTED??? Set your appointment i will explain. Believe me..It’s true..I’m Premium Beautiful Agent

You can also to visit my sifu blog for further info:
http://www.haniasmahani.com/
http://awomanstale.blogspot.com/
http://www.hanishaizi.com/

No comments:

Post a Comment