Thursday, 24 November 2011

Strive for a Perfect Vision

Salam..Hye semua...Sorry...tak sempat update blog beberapa harini ni...anyway..jom layan new update..(>.<)....


Tahniah kepada Hai-O Marketing Sdn. Bhd yang menyambut ulangtahun yang ke -19...Event yang diadakan secara besar-besaran di MAEPS, Serdang memang grand bangat...Dengan temanya "STRIVE FOR A PERFECT VISION"...sangat gah...tema pun dah menunjukkan semangat..apa ntah lagi tgk beribu2 orang yang datang memeriahkan majlis tersebut...tak kurang jugak prospect2 yang sedang mengintai2...Syabas semua...sungguh semangat...rasa macam tak percaya...x sangka saya boleh ade bersama-sama dgn mereka....sedut masuk semua aura-aura insan berjaya ni...CDM-CDM...Tahniah terutamaya kepada CDM dari B32....Anda memang hebat...

Masa kongsi kejayaan bersama CDM tu...sangat teruja dengar ucapan dari CDM Juliana...yang menyatakan bahawa Hai-O ni ibarat ladang sawah yang subur....Tinggal kite sebagai usahawan yang nak menuainya...memang sangat setuju..terngiang2 ayat2 tersebut...Semangat kembali lagi....Nak berjaya...harus berusaha..kalu orang lain boleh buat...pasti kita pun boleh!!!


Hehe..dalam kemeriahan majlis sempat merakam kenangan with my Sifu, asmahani Ahmad...thanks atas tunjuk ajar semua...Memang tak rugi buat bisness ni bila masuk dalam group yang sangat tolong menolong...tak kira masa,,roger je..pasti akan jawab punya...anda bila lagi??

Cepat..rebut peluang yang ada...rugi kalau kita menunggu utk melihat orang lain berjaya dahulu..baru kita nk mencuba...dalam pada kita menunggu..brapa banyak kita rugi...sedangkan orang yang berani mencuba..dah jauh dah ke hadapan....hanya pasang impian dan niat yang betul...insyaallah..setiap manusia pasti berjaya...bak kata Mommy Hanis Haizi....letakkan IMPIAN sebagai pendorong kejayaan...

No comments:

Post a Comment