Saturday, 26 November 2011

Tutorial - How To Wear Premium Beautiful Corset

Salam..hye semua..For posting kali ni...nak share macamane nak pakai Premium Beautiful Corset ni..Ramai cakap ala corset..susah lah nak pakai..leceh...Tapi kalu kita nak cantik..nak sihat..sebenarnya mudah saja..as easy 1,2,3..hehe..wokey..jom..kita belajar cara pakai PB:

STEP 1: LONG BRA


Cara pakai Long Bra

1. Sarungkan bra ke badan & kemaskan (masukkan) payu dara ke dalam cawan bra.
2. Pasangkan cangkuk di bahagian belakang.
3. Rendahkan badan ke hadapan. Tarik semua lebihan lemak dibawah ketiak & dibawah lengan dan bawa ke hadapan, masukkan ke dalam bra cup.
4. Laraskan tali bra & kemaskan cawan bra supaya mendapat kedudukan yang selesa.
5. Perbetulkan kedudukan bra mengikut keselesaan anda.


STEP 2: WAIST NIPPER 


Cara pakai Waist Nipper


1. Pastikan Tali2 yg dibelakang berkedudukan di tulang belakang kita.bagi memudah kan pemakaian 'batu permata' berada agak2 ditengah badan (bahagian atas). Ikut keadaan, ada sesetengah yang mmg batu tu berada di tengah2 badan ada yang ketepi sikit.
2. Pasang kesemua cangkuk. Perbetulkan kedudukannya (position cangkuk memang di tepi badan).
3. Pegang kedua-dua hujung tali,tahan nafas & laras kn tali dengan menarik tali kehadapan dan cangkuk kan ia .Cangkukkan ikut keselesaan. Pastikan ianya selesa.(membawa kesan  meramping pinggang)


STEP 3: LONG GIRDLE



Cara pakai Long Girdle


1. Sarungkan Girdle seperti anda memakai seluar biasa.
2. Sarung kan secara perlahan2..jika tidak boleh masuk sampai keatas tarik sikit2 jahitan yg berada di kelengkang girder tu. Tarik sikit2 sehingga betul2 selesa.
3. Bila girdle dah berada dalam kedudukan kemas. Tarik lebihan lemak ke atas agar ia membentuk punggung anda.
4. Perbetulkan kedudukan keseluruhan sehingga anda merasa selesa.

That's all...Cara pemakaian PB mengikut pengalaman dan pengetahuan dari sifu-sifu saya...mudah je kan...insyaallah...dengan tutorial di atas, anda tidak akan menghadapi masalah waist nipper terlipat-lipatlah...susah nak bukak bila nak buang air...ikut cara yang betul...pasti boleh...
For info, pemakaian Set PB yang betul mampu mempercepatkan proses pembentukan posture badan yang anda inginkan disampingkan menjimatkan masa pemakaian.

Pemakaian set PB ni yang konsisten selama 8 jam boleh membentuk kontur keseluruhan badan yang menarik, badan menjadi lebih sihat dan menarik. Ianya juga boleh memberikan kesan serta-merta dengan selamat tanpa memerlukan pengambilan ubat kurus. Mengikut pengalaman juga, apabila ada bahagian tubuh badan yang sedang sakit, corset ni akan secara automatik bertindak balas bekerja menyembuhkan bahagian yang sakit melalui FIR...

So apa tunggu lagi..Grab it now!! Anda pasti sukakannya....~~(>.<)~~....

Contact me:
Eha @ 013-7744 989 

No comments:

Post a Comment