Thursday, 15 December 2011

Baby Damia Norsiah

Salam...hye semua...hehe..harini nak share kegembiraan bersama-sama..Saya dah dapat anak buah..hehe....Baby Damia Norsiah..Anak kepada adik saya..(>.<)v.....


Comel sungguh baby Damia ni...lahir pada 05 December 2011 dengan berat 2.7kg...cute je die..suka tgk muka comel die tu..Mak die berpantang di rumah mak saya..so dapatlah saya cuit-cuit muka comel die tu hari-hari..hehehe..~~


Mia sudah pandai nak ajak Mak Eha die main...senyum-senyum....Nak mandi masa ni...



Sukanya Mia bila bagi can tak berbedung dan lagi-lagi dapat tido mengiring...amboi-amboi ye Mia...(^_^)

 Hehe....cepat-cepat besar ye Mia..bley main lari-lari,,,hehe...suka dapat main-main ng baby ni...die macam ade satu aura...wangi....mcm terapi...saya mesti jaga kesihatan...hopefully..bila kawen nt..dapat anak comel macam mia...=)

Sunday, 11 December 2011

Bengkung PB Hilangkan sakit Tulang Belakang


Ini self-testimoni saya...saya pernah terjatuh bilik air..tergelincir dalam keadaan terlentang menyebabkan saya mengalami sakit tulang belakang yang teramat-amat sakit sehingga perlu menjalani rawatan fisio..Masa tu saya sudah tempah PB sebab pada awalnya saya tempah PB untuk menghilangkan masalah sengugut akibat pembedahan cyst dan fibroid..

Masa saya mula-mula pakai PB tu memang terasa tindakbalas PB tu terhadap tulang belakang saya yang sakit..macam tgh buat terapi..macam ada karen kat tempat sakit tu pun ye jugak...Lebih kurang sebulan saya pakai memang rasa sakit hilang..malah saya boleh melakukan tugas2 saya dengan lancar seperti biasa..

Dalam 2 bulan, memang tak ade rasa sengal atau bisa-bisa..Saya selalu drive for long journey..lagi-lagi masa time keje dulu...Tp alhamdulillah..pakai PB ni hilang rasa lenguh-lenguh apabila driving for long journey..

Testimoni seorang doktor yang mengalami sakit slip disk..beliau juga menggunakan bengkung PB ni kerana menurut beliau, ia sememangnya berkesan dan hasilnya sangat memuaskan. Slip Disk semakin pulih..Credit to leader K. Elly for sharing the testimoni..

Sedikit ilmu, Bengkung PB telah mendapat pengiktirafan oleh Pakar Tulang Belakang Sedunia dengan support 7 tulang bengkung PB di keliling pinggang..


Contact me now!
Eha @ 013-7744 989

Saturday, 10 December 2011

Lemak di Perut



Siapa kata orang gemuk sahaja mempunyai lemak di bahagian perut? Lemak dibahagian perut ini bukan sahaja berlaku kepada orang gemuk, malah kebanyakan orang yang kurus juga menghadapi masalah yang sama..Rungsing kerana selera makan tiada, tapi tetap ada lemak di perut..

Pemakaian PB yang konsistent setiap hari sekurang-kurangnya 8 jam sehari mampu mengatasi masalah lemak berlebihan di bahagian perut. Mengikut kajian, memakai PB  selama 1 jam, ia mampu membakar sebanyak 900 kalori, berbanding dengan anda ber"jogging" selama 1 jam, ia hanya mampu membakar sebanyak 700 kalori sahaja. 



Secantik Dato' Siti Nurhaliza..Memang berbaloi mengamalkan pemakaian PB ni..Pasti anda akan bebas bergaya mengenakan apa jua jenis pakaian tanpa risau akan ke'buncit'an perut anda.. Apabila memakai set PB ni, anda akan mendapati hasil yang sangat memuaskan..Bentuk badan ter'sangat' lah firm..Anda pasti sangat mempesonakan....  


Contact me now!
Eha @ 013-7744 989

PB Memecahkan Susu Beku



Tahukah anda susu lama yang telah membeku di dalam payudara adalah punca kepada cyst dan juga kanser? Masalah susu beku selalu berlaku kepada golongan ibu-ibu..Kebiasaannya, kita tak dapat rasa betul tak ada susu beku di dalam payudara kita...Tapi kita selalu dengar tentang ibu-ibu yang mengatakan tentang susu tidak banyak atau tiada susu untuk nak full breast feeding anak. Ini lah ada salah satu kemungkinan terdapatnya susu beku.

Terbukti tindak balas FIR boleh memecahkan susu beku. Terdapat testimoni daripada pemakai Premium Beautiful, yang mengatakan bahawa terdapat susu keluar daripada payudara walaupun sudah lama tidak menyusukan anak..(^_^)v...


Contact me now!
Eha @ 013 7744 989

PB Mengecilkan Lengan & Menghilangkan Stretch Mark

Tidak seperti corset lain, Premium Beautiful juga mampu mengecilkan dan membakar lemak walaupun PB tidak menutup bahagian lengan.. Pendek kata..dimana saja lemak-lemak kita yang berada di tempat tempat yang tak sepatutnya, semuanya, akan dikembalikan ke tempat asalnya..Yang berlebihan, tidak diperlukan, akan terbakar dengan sendirinya..

Contoh lain seperti jika breast anda agak tidak berbentuk dan kecil, juga mampu dapat hasil bentuk breast ideal dan mempersonakan..amazing kan premium beautiful corset ni...


Satu lagi masalah yang selalu dihadapi oleh kaum wanita adalah stretch mark atau selulit..Apa punca stretch marks? 

Regangan/kulit tegang hingga meninggalkan kesan "stretch mark" pada kulit berpunca dari pembesaran badan yang mendadak. Ia kerap berlaku pada ibu yang sedang hamil. Ia juga berlaku sekiranya wujud ketidakseimbangan hormon dalam badan, kesan pengambilan steroid, dan juga pada mereka yang kekurangan ZINK dalam diet harian. 
So, jangan risau lagi...memang ternyata..Premium Beautiful corset mampu mengatasi masalah stretch mark atau selulit tersebut....So apa lagi..
Contact me now!
Eha @ 013 7744 989

Rawatan Alternatif Untuk Breast Lump, Cyst, Benjolan & Fibroid


Adakah anda tahu bahawa Premium Beautiful bukan sahaja dapat meningkatkan tahap kesihatan malahan mampu mencegah dan merawat Breast Lump, Cyst, Benjolan dan juga Fibroid? 

Ia sememangnya terbukti.. Daripada testimoni-testimoni yang didapati daripada pemakai Premium Beautiful Corset, pemakaian yang ''consistent" iaitu minimum 8 jam sehari, selama beberapa minggu, cyst, benjolan, breat lump semakin hilang, malah ada diantara mereka yang telah hilang Lump/benjolan tersebut. 

Itulah kelebihan Premium Beautiful Corset. FIR yang terdapat pada PB ini mampu merawat benjolan/lump terutamanya di payudara, rahim dan perut. So, tunggu apa lagi..mari kita sama2 merawat dan mencegah penyakit yang sememangnya slalu terjadi kalangan kaum wanita. Ayuh..sihat dan cantik!!..~~(^_^)v~~..


Interested?
Call me now!
Eha @ 013 7744 989