Thursday, 15 December 2011

Baby Damia Norsiah

Salam...hye semua...hehe..harini nak share kegembiraan bersama-sama..Saya dah dapat anak buah..hehe....Baby Damia Norsiah..Anak kepada adik saya..(>.<)v.....


Comel sungguh baby Damia ni...lahir pada 05 December 2011 dengan berat 2.7kg...cute je die..suka tgk muka comel die tu..Mak die berpantang di rumah mak saya..so dapatlah saya cuit-cuit muka comel die tu hari-hari..hehehe..~~


Mia sudah pandai nak ajak Mak Eha die main...senyum-senyum....Nak mandi masa ni...



Sukanya Mia bila bagi can tak berbedung dan lagi-lagi dapat tido mengiring...amboi-amboi ye Mia...(^_^)

 Hehe....cepat-cepat besar ye Mia..bley main lari-lari,,,hehe...suka dapat main-main ng baby ni...die macam ade satu aura...wangi....mcm terapi...saya mesti jaga kesihatan...hopefully..bila kawen nt..dapat anak comel macam mia...=)

No comments:

Post a Comment