Sunday, 11 December 2011

Bengkung PB Hilangkan sakit Tulang Belakang


Ini self-testimoni saya...saya pernah terjatuh bilik air..tergelincir dalam keadaan terlentang menyebabkan saya mengalami sakit tulang belakang yang teramat-amat sakit sehingga perlu menjalani rawatan fisio..Masa tu saya sudah tempah PB sebab pada awalnya saya tempah PB untuk menghilangkan masalah sengugut akibat pembedahan cyst dan fibroid..

Masa saya mula-mula pakai PB tu memang terasa tindakbalas PB tu terhadap tulang belakang saya yang sakit..macam tgh buat terapi..macam ada karen kat tempat sakit tu pun ye jugak...Lebih kurang sebulan saya pakai memang rasa sakit hilang..malah saya boleh melakukan tugas2 saya dengan lancar seperti biasa..

Dalam 2 bulan, memang tak ade rasa sengal atau bisa-bisa..Saya selalu drive for long journey..lagi-lagi masa time keje dulu...Tp alhamdulillah..pakai PB ni hilang rasa lenguh-lenguh apabila driving for long journey..

Testimoni seorang doktor yang mengalami sakit slip disk..beliau juga menggunakan bengkung PB ni kerana menurut beliau, ia sememangnya berkesan dan hasilnya sangat memuaskan. Slip Disk semakin pulih..Credit to leader K. Elly for sharing the testimoni..

Sedikit ilmu, Bengkung PB telah mendapat pengiktirafan oleh Pakar Tulang Belakang Sedunia dengan support 7 tulang bengkung PB di keliling pinggang..


Contact me now!
Eha @ 013-7744 989

No comments:

Post a Comment