Sunday, 22 January 2012

Success Story of My Top Leader Hanis Haizi

Ramai yang bertanya kepada saya..betul ke bisness yang ko buat ni boley dapat income besar? Hai-O ni bukan MLM ke? Jual system kan? Ade Syariah Approve ke?


Kepada yang tidak pernah dengar tentang business kami dan hanya dengar dari mulut orang sahaja..ini jawapannya:


Of course boleh dapat income besar. Kalau rajin berusaha. Ada usaha adalah duit. Tak de usaha mana nak datang duit. 


Memang Hai-O ni business MLM



TETAPI



Kami bukan jual "SYSTEM". Kami jual "PRODUK"
Sebab tu pentingnya memilih Group yang betul. Memang tidak dinafikan di dalam Hai-O memang banyak group yang jual system. Saya sendiri pernah pergi mendengar business opportunity yang dibentangkan oleh mereka. Tetapi, diri sendirilah  yang menentukan. Sama ada nak terjebak atau tidak. Itu pentingnya buat research tentang business sebelum ambil keputusan nak join.


Syariah Approved? Definitely YES!!
Kami memang satu-satunya networking Business yang patuh Syariah




Memang ada orang kata. "Ala..aku dah buat dah business ni tapi tak berjaya pun!!" . Itu lah dia. Kene ingat bahawa memang mungkin business dan produk sama. Tapi yang tak sama adalah kepimpinan pemimpin yang berbeza. Penting sangat-sangat pemilihan pemimpin ni. 


Bak kata pepatah:
Kalau kita nak berjaya, kita kena duduk dalam golongan orang yang berjaya. Belajar macamana dia berjaya. Bukan mengasingkan diri dan tengok saje dari jauh dia berjaya.



Ini lah yang saya buat. Sangat kagum dengan Top Leader saya. CDM Hanis Haizi yang dah berjaya mengubah kehidupannya 360 darjah dari seorang housewife kepada businesswoman yang berjaya ketika berumur 27 tahun. Dan kini sudah bergelar seorang jutawan wanita. Dulu kehidupan biasa-biasa je. Sekarang dah jadi selebriti dah keluar surat khabar dan majalah.









Selalu memotivate kan ahli-ahli kumpulan. Bila company bukak offer package melancong. Ni dia.. 2 bas sekali dia bawak. Last pi Hong Kong. Seronokkan bila ada reward sekali bila buat business.



 Selain dari itu, banyak sangat ilmu-ilmu dicurahkan untuk menjadi businessman or businesswoman yang berjaya. Siap anjurkan seminar untuk kami. Nak berjaya kena ada ilmu. Sangat setuju!
 

 Ramaikan ahli-ahli kumpulan CDM Hanis Haizi. Inilah bukti kejayaan kumpulan kami.


Tak lupa juga, bakal CDM Fazi dan juga bakal DDM Hani yang memang banyak guide saya dalam business ini. Mudah kerana kami mengamalkan "Manage & Recruit". Business ini tidak sorang-sorang. Yang penting..Kerjasama!!


Bakal CDM Fazi dan Bakal DDM Hani. Thank you very much!






Dan..Disini lah bermulanya perjalanan saya bersama Premium Beautiful. Thanks to my leader SSM Elly yang memperkenalkan saya dengan business ini. ~~Raya 2011~~


Kalau mereka boleh berjaya. Saya pasti boleh jadi seperti mereka!

Mari sama-sama sertai saya, kita ambil peluang jadi berjaya seperti mereka. Kalau nak tahu lebih lanjut, boleh hubungi saya. Kita sama-sama berkongsi ilmu untuk membantu diri kita, keluarga kita dan juga orang lain. Lebih bermakna bila kita jadikan business kita sebagai apart of our social responsibility kepada sesama manusia.



Hubungi saya:
Eha - 013 7744 989
nurihah.saleh@gmail.com

Saturday, 21 January 2012

Premium Beautiful on Youtube

Premium Beautiful di Youtube
.

Hehe..dah lama dah iklan ni di youtube..but harini rasa nak upload untuk share kepada sesiapa yang masih belum menontonnya..
Selamat menonton semua!

video
 

Saturday, 14 January 2012

Syoknye............(^_^)v....

Hye Hot Mommies.. I have a good news for uouls..
.
.
Pasti mommy-mommy semua excited kan tunggu kehadiran permata kesayangan..Yelah..bak kata orang..bukti kasih cinta antara mommy and suami..ceewwaah...So, mommy..selalu sibuk beli barang-barang baby kan..apa kata kali ni..kita selit kan skali satu barang untuk mommy sendiri..ala..sebagai reward untuk mommy..bukan mommy sorang untung..husband pun nanti makin sayang dengan mommy..sebab body cun!!!Jom..lets wearing the Premium Beautiful corset..PB ni sangat-sangat sesuai pakai masa berpantang tau..Hasil memang sangat berkesan..
.
.
.
.
Betul ke pakai PB ni memang berkesan pakai masa berpantang? Mesti mommy fikir macamtu kan..dan nanti kalau pakai PB senang tak nak breastfeeding baby ye?
.
.
Jangan risau mommy-mommy sekalian..memang terbukti kesan pemakaian PB berbanding dengan cara berpantang tradisional..Credit to my leader Nurfaziha yang sudi share pengalaman beliau berpantang dengan Premium beautiful ni..
.
.
.
.
Wonderful kan kesannya..mestilah beliau seronok amat..menurut beliau, benefit pakai PB masa berpantang ni banyak selain dari hasil bentuk badan yang superb:
  • Cup bra yang "elastic" dan mampu menyokong 1 size lebih besar. (sebab nursing breasts akan membesar 1 size apabila banyak susu)
  • Bra Premium Beautiful lined dengan cottons dan membolehkan kulit untuk bernafas dengan selesa.
  • The bra is well-fitted; so dia tak akan menyekat pembesaran breast. Tidak seperti nursing bra biasa, pemakaian Premium Beautiful boleh mencegah infection pada nipple  dan memberi keselesaan kepada pemakai
  • Premium Beautiful mudah dipakai dan untuk breastfeed,  mommy hanya perlu tarik cups downwards. Then, baby cboleh menyusu dengan mudah dan breasts  masih lagi disokong oleh cups bra. 
.
.
Mommy boley jugak layari web Nurfaziha ni untuk kepastian tentang pemakaian PB semasa berpantang ni..
.
.
Mudahkan..By the way..sempena meraikan mommy-mommy yang bakal menimang cahaya mata, so saya ada buat special promotion untuk mommy-mommy sekalian..
.
.


Pembelian Premium Beautiful secara cash/card credit:
Pada harga special iaitu
Size kecil - RM 2,000
Size besar - RM 2,200
(Seperti sedia maklum, Size PB mengikut ukuran tubuh badan. Tidak sama seperti corset lain yang berada di pasaran)
.
.
Beserta dengan special gift
.
.


Herbal Maharani:
  • Menguatkan dan mengecutkan otot-otot rahim, sistem peranakan dan amalan selepas bersalin.
  • Melegakan masalah sakit pinggang, sakit belakang, sendi, lutut, migrain, angin dalam badan, lenguh-lenguh, kebas dan urat saraf.
  • Melambatkan jangkamasa Monopouse. Pengaktifan hormon estrogen, progestron dan androgen wanita.
  • Sistem organ dalam tubuh akan berfungsi dengan baik. Anti-penuaan, awet muda, kecantikan dan kesuburan.
  • Menegang dan memberi keanjalan pada kulit seperti payudara, ovari, kawasan perut lepas bersalin, pinggul, dll.
  • Meningkatkan kadar metabolisma. sel darah, minda, tekanan darah, menghilangkan kelesuan, kebahagiaan kepada pasangan, dll.
  • Menyelesaikan masalah wanita seperti keputihan, sengugut, peredaran haid, dll.
.
.

Premium Beautiful lingerie wash.. 
.
.
Berbaloi mommy-mommy pakai Premium Beautiful ni.. Jimat sehingga RM 500..Lagi berbaloi sebab:
  • Warranty seumur hidup..So kalau ada kerosakan pada PB, boleh hantar  repair.
  • Superbrand. Quality terjamin.
  • Far Infrared Ray (F.I.R). Inilah kuasa utama yang membantu memulihkan kesihatan dan pembentukan tubuh badan. (FIR diabstrak daripada cahaya matahari pagi pada pukul 8-10pagi tu,,masa tu lah proses fotosintesis sedang giat berlaku)
  • Kuasa regangan 360..sangat-sangat selesa
  • Kalau ade stretchmark, pasti boleh hilang
  • Standby untuk baby kalau demam kuning. Mommy cuba balut bengkung pada baby, insyaallah,,pasti jaundice baby akan menurun dan baik.
.
.
Puas hati kan..Jangan lepaskan promotion ni mommy-mommy sekalian..Mari kita tingkatkan tahap kesihatan kita dalam masa yang sama membina hubungan kekeluargaan yang lebih mesra.
.
.
.
.
For further consultation, please feel free to contact me:
Eha - +6013 7744 989
or email at
nurihah.saleh@gmail.com

Sunday, 8 January 2012

Special promotion..Don't Miss It!!!

Hye beautiful ladies, hot mama, bride to be..I have a GOOD NEWS for you!!
Bersempena tahun baru ni..saya ada buat special promotion untuk anda semua..
.
.
.
Pembelian Premium Beautiful Corset secara Cash/Credit Card
Special price will give to you..while you will receive a special gift of our superb products,
MAHARANI + PB NATURAL WASH
.
.
.
+


+

.
.
.
.
.

Will save up RM700...Its really worth!!
.
.
.
 . 
Don't Miss this Opportunity!!
The More Beautiful, the More Happy!!



For Free consultation or Free Trial, please do to contact me:
Eha @ 013 7744 989
nurihah.saleh@gmail.com