Sunday, 22 January 2012

Success Story of My Top Leader Hanis Haizi

Ramai yang bertanya kepada saya..betul ke bisness yang ko buat ni boley dapat income besar? Hai-O ni bukan MLM ke? Jual system kan? Ade Syariah Approve ke?


Kepada yang tidak pernah dengar tentang business kami dan hanya dengar dari mulut orang sahaja..ini jawapannya:


Of course boleh dapat income besar. Kalau rajin berusaha. Ada usaha adalah duit. Tak de usaha mana nak datang duit. 


Memang Hai-O ni business MLM



TETAPI



Kami bukan jual "SYSTEM". Kami jual "PRODUK"
Sebab tu pentingnya memilih Group yang betul. Memang tidak dinafikan di dalam Hai-O memang banyak group yang jual system. Saya sendiri pernah pergi mendengar business opportunity yang dibentangkan oleh mereka. Tetapi, diri sendirilah  yang menentukan. Sama ada nak terjebak atau tidak. Itu pentingnya buat research tentang business sebelum ambil keputusan nak join.


Syariah Approved? Definitely YES!!
Kami memang satu-satunya networking Business yang patuh Syariah




Memang ada orang kata. "Ala..aku dah buat dah business ni tapi tak berjaya pun!!" . Itu lah dia. Kene ingat bahawa memang mungkin business dan produk sama. Tapi yang tak sama adalah kepimpinan pemimpin yang berbeza. Penting sangat-sangat pemilihan pemimpin ni. 


Bak kata pepatah:
Kalau kita nak berjaya, kita kena duduk dalam golongan orang yang berjaya. Belajar macamana dia berjaya. Bukan mengasingkan diri dan tengok saje dari jauh dia berjaya.



Ini lah yang saya buat. Sangat kagum dengan Top Leader saya. CDM Hanis Haizi yang dah berjaya mengubah kehidupannya 360 darjah dari seorang housewife kepada businesswoman yang berjaya ketika berumur 27 tahun. Dan kini sudah bergelar seorang jutawan wanita. Dulu kehidupan biasa-biasa je. Sekarang dah jadi selebriti dah keluar surat khabar dan majalah.









Selalu memotivate kan ahli-ahli kumpulan. Bila company bukak offer package melancong. Ni dia.. 2 bas sekali dia bawak. Last pi Hong Kong. Seronokkan bila ada reward sekali bila buat business.



 Selain dari itu, banyak sangat ilmu-ilmu dicurahkan untuk menjadi businessman or businesswoman yang berjaya. Siap anjurkan seminar untuk kami. Nak berjaya kena ada ilmu. Sangat setuju!
 

 Ramaikan ahli-ahli kumpulan CDM Hanis Haizi. Inilah bukti kejayaan kumpulan kami.


Tak lupa juga, bakal CDM Fazi dan juga bakal DDM Hani yang memang banyak guide saya dalam business ini. Mudah kerana kami mengamalkan "Manage & Recruit". Business ini tidak sorang-sorang. Yang penting..Kerjasama!!


Bakal CDM Fazi dan Bakal DDM Hani. Thank you very much!






Dan..Disini lah bermulanya perjalanan saya bersama Premium Beautiful. Thanks to my leader SSM Elly yang memperkenalkan saya dengan business ini. ~~Raya 2011~~


Kalau mereka boleh berjaya. Saya pasti boleh jadi seperti mereka!

Mari sama-sama sertai saya, kita ambil peluang jadi berjaya seperti mereka. Kalau nak tahu lebih lanjut, boleh hubungi saya. Kita sama-sama berkongsi ilmu untuk membantu diri kita, keluarga kita dan juga orang lain. Lebih bermakna bila kita jadikan business kita sebagai apart of our social responsibility kepada sesama manusia.



Hubungi saya:
Eha - 013 7744 989
nurihah.saleh@gmail.com

No comments:

Post a Comment