Saturday, 14 January 2012

Syoknye............(^_^)v....

Hye Hot Mommies.. I have a good news for uouls..
.
.
Pasti mommy-mommy semua excited kan tunggu kehadiran permata kesayangan..Yelah..bak kata orang..bukti kasih cinta antara mommy and suami..ceewwaah...So, mommy..selalu sibuk beli barang-barang baby kan..apa kata kali ni..kita selit kan skali satu barang untuk mommy sendiri..ala..sebagai reward untuk mommy..bukan mommy sorang untung..husband pun nanti makin sayang dengan mommy..sebab body cun!!!Jom..lets wearing the Premium Beautiful corset..PB ni sangat-sangat sesuai pakai masa berpantang tau..Hasil memang sangat berkesan..
.
.
.
.
Betul ke pakai PB ni memang berkesan pakai masa berpantang? Mesti mommy fikir macamtu kan..dan nanti kalau pakai PB senang tak nak breastfeeding baby ye?
.
.
Jangan risau mommy-mommy sekalian..memang terbukti kesan pemakaian PB berbanding dengan cara berpantang tradisional..Credit to my leader Nurfaziha yang sudi share pengalaman beliau berpantang dengan Premium beautiful ni..
.
.
.
.
Wonderful kan kesannya..mestilah beliau seronok amat..menurut beliau, benefit pakai PB masa berpantang ni banyak selain dari hasil bentuk badan yang superb:
  • Cup bra yang "elastic" dan mampu menyokong 1 size lebih besar. (sebab nursing breasts akan membesar 1 size apabila banyak susu)
  • Bra Premium Beautiful lined dengan cottons dan membolehkan kulit untuk bernafas dengan selesa.
  • The bra is well-fitted; so dia tak akan menyekat pembesaran breast. Tidak seperti nursing bra biasa, pemakaian Premium Beautiful boleh mencegah infection pada nipple  dan memberi keselesaan kepada pemakai
  • Premium Beautiful mudah dipakai dan untuk breastfeed,  mommy hanya perlu tarik cups downwards. Then, baby cboleh menyusu dengan mudah dan breasts  masih lagi disokong oleh cups bra. 
.
.
Mommy boley jugak layari web Nurfaziha ni untuk kepastian tentang pemakaian PB semasa berpantang ni..
.
.
Mudahkan..By the way..sempena meraikan mommy-mommy yang bakal menimang cahaya mata, so saya ada buat special promotion untuk mommy-mommy sekalian..
.
.


Pembelian Premium Beautiful secara cash/card credit:
Pada harga special iaitu
Size kecil - RM 2,000
Size besar - RM 2,200
(Seperti sedia maklum, Size PB mengikut ukuran tubuh badan. Tidak sama seperti corset lain yang berada di pasaran)
.
.
Beserta dengan special gift
.
.


Herbal Maharani:
  • Menguatkan dan mengecutkan otot-otot rahim, sistem peranakan dan amalan selepas bersalin.
  • Melegakan masalah sakit pinggang, sakit belakang, sendi, lutut, migrain, angin dalam badan, lenguh-lenguh, kebas dan urat saraf.
  • Melambatkan jangkamasa Monopouse. Pengaktifan hormon estrogen, progestron dan androgen wanita.
  • Sistem organ dalam tubuh akan berfungsi dengan baik. Anti-penuaan, awet muda, kecantikan dan kesuburan.
  • Menegang dan memberi keanjalan pada kulit seperti payudara, ovari, kawasan perut lepas bersalin, pinggul, dll.
  • Meningkatkan kadar metabolisma. sel darah, minda, tekanan darah, menghilangkan kelesuan, kebahagiaan kepada pasangan, dll.
  • Menyelesaikan masalah wanita seperti keputihan, sengugut, peredaran haid, dll.
.
.

Premium Beautiful lingerie wash.. 
.
.
Berbaloi mommy-mommy pakai Premium Beautiful ni.. Jimat sehingga RM 500..Lagi berbaloi sebab:
  • Warranty seumur hidup..So kalau ada kerosakan pada PB, boleh hantar  repair.
  • Superbrand. Quality terjamin.
  • Far Infrared Ray (F.I.R). Inilah kuasa utama yang membantu memulihkan kesihatan dan pembentukan tubuh badan. (FIR diabstrak daripada cahaya matahari pagi pada pukul 8-10pagi tu,,masa tu lah proses fotosintesis sedang giat berlaku)
  • Kuasa regangan 360..sangat-sangat selesa
  • Kalau ade stretchmark, pasti boleh hilang
  • Standby untuk baby kalau demam kuning. Mommy cuba balut bengkung pada baby, insyaallah,,pasti jaundice baby akan menurun dan baik.
.
.
Puas hati kan..Jangan lepaskan promotion ni mommy-mommy sekalian..Mari kita tingkatkan tahap kesihatan kita dalam masa yang sama membina hubungan kekeluargaan yang lebih mesra.
.
.
.
.
For further consultation, please feel free to contact me:
Eha - +6013 7744 989
or email at
nurihah.saleh@gmail.com

No comments:

Post a Comment