Sunday, 4 March 2012

Testimonial Premium Beautiful Part II

Salam semua..hye..rasa cam lama dah tak update blog ni. Maaflah..agak busy dgn urusan-urusan belajar. Al-maklumlah baru naik sem. So, macam-macam nak kena uruskan. Kebetulan sejak-sejak semua universiti sibuk duk buat research je..terpaksa lah bertungkus lumus plak nk published journal plak. Tak mengapa..Itu semua cabaran nak berjaya. Tapi macamana-macamana pun..business tetap berjalan seperti biasa. Teringatlah pulak kata K. Fazi.. Tentang Business vs Belajar Master or PHD. 




kalau kita sambung belajar Master & Phd untuk dapatkan knowledge, untuk jadi pakar dalam bidang tu, Fazi support 1000%.

Tapi kalau sambung belajar Master & Phd dengan harapan nak naikkan income, Fazi suggest, buat lah Premium Beautiful business.
http://www.nurfaziha.com/2012/02/ingat-johor-ingat-fazi-hehehe-dah-macam.html

Memang betullah apa yang dikata tu.. Buatlah Premium Beautiful business..Pasti boleh jadi punya..=)

Hehe..anyway..harini nak sambung update testimonial Premium Beautiful II.. Haritu dah janji kan..Kali ni sebab ke-dua kenapa saya pakai Premium Beautiful..Jeng jeng jeng..ceh..macamlah surprise sangat..

Sebab ke -2
Jatuh Bilik Air!!!


Mesti ramai jugak yang macam saya ni. Kekadang careless..sampai boleh tergelincir kat bilik air. Saya masa tu memang jatuh terlentang. Menghentak punggung. Aduhai..memang sakit banget..Tak tahan rasa masa tu. Sebelum urut pi X-Ray dulu..haa..ni peringatan kepada semua!

kalau anda jatuh..tak kira lah terseliuh tangan ke..kaki ke..jangan gatal-gatal terus pi urut. sebaik-baiknya pegi x-ray dulu..sebab kita tak tau condition kita kan. nt kalau pandai-pandai urut, sekali retak ke apa kan dah susah..hehe..ni pengalaman lah..

So nak di jadikan cerita bila dah jatuh tu, memang saya mengalami komplikasi yang amat teruklah. sampai doctor advise suruh buat fisio. but before tu masa kat klinik, doctor kata, before pegi fisio saya bagi awak "infra red" treatment lah. Saya pun buat jelah. 2-3 kali gak pi treatment tu. masa kali ke-3 pergi tu tetibe tertanya doctor. Apa fungsi treatment infra red tu? Then doctor tu jawab,  untuk hilangkan bisa.


Sepanjang balik tu berfikirlah. "Infra red - hilang bisa"..Fikir-fikir..aku kan nak beli Premium Beautiful..(Beli sebab cyst-fibroid tu). So apa lagi..terus jelah pi order. Sebab kalau infra red tu bley hilang bisa. Premium Beautiful pun ada F.I.R (Far Infra Red). Cuba jelah kan..

Masa mula-mula dapat Premium Beautiful tu try pakai..ajaibnya terasa kat tempat yang sakit tu..macam denyut-denyut. Itu pakai dalam setengah jam. Menandakan F.I.R tu sedang bertindak balas dekat tempat yang sakit. Tapi at the same time rasa badan sedap. Part Premium Beautiful yang mujarab dia punya Waist Nipper (Bengkung). No wonder bengkung Premium Beautiful mendapat pengiktirafan pakar tulang belakang  antarabangsa (American Chiropractic Association)



So, saya pun terus pakai setiap hari dengan konsisten selama 8 jam sehari. Alhamdulillah. Memang cepat perubahannya terasa. Within 2 bulan, hilang dah rasa sakit tu. Lagi best sebab sakit-sakit kat muscle bahu pun hilang. Makin semangatlah usaha memakai Premium Beautiful..Alhamdulillah. 

Pernah juga try, cuba buat sebab orang kata bengkung tu boleh jugak digunakan untuk hilangkan sakit kepala, kaki semua. Memang betul. Kalau sakit kepala tu alhamdulillah. Pernah jugak balut kat kaki sebab tak tahan kaki sakit sangat. (Ankle ada history jatuh tangga.hehe..nampak sangat saya memang careless). Alhamdulillah pagi tu bisa-bisa tu dah hilang. sengal-sengal  sikit je rasa.

Yang penting kita berikhtiar. Allah yang menyembuhkannya. Kan Allah dah kata, kalau kita berusaha dan berikhtiar, InsyaAllah..Dia akan bagi kemudahan kepada kita. Kalau terbukti boleh jadi pakaian alternatif untuk kesihatan. Kenapa tidak. Lagipun rasa memang tak rugi beli Premium Beautiful ni. Sebab LIFETIME WARRANTY. Sapa nak bagikan. pastu siap SERVICE PERCUMA.. Wah..memang berbaloi-baloi..=)



Saya percaya ramai kawan-kawan kat luar sana yang hadapi masalah sama macam saya. Sakit tulang belakang. Bukan sebab terjatuh je..duduk lama-lama di depan komputer, driving long distance pun sama jugak akan rasa sakit satu badan. So, Premium Beautiful ni lah rawatannya. 

Saya dah mengambil tindakan untuk menangani masalah saya. So korang semua camana? Bila nak follow saya. Utamakan kesihatan. Kalau sihat pasti cantik semua. Kalau nak further info, boleh contact saya. Insyaallah saya bantu korang semua..=)

Eha @ +6 013 7744989
nurihah.saleh@gmail.com