Thursday, 26 July 2012

Gerak Gempur Green Leaders Group

Salam uols semua...lamanya alahai tak update blog ni...hihi...tak update bukan bermakna kedai tutup ye. Business tetap jalan seperti biasa..cuma lately ni commitment terlebih...mensetelkan semua hal study..and done for this semester..selesai sudah Exam and Theses Proposal..Yeay!!so sempena Ramadhan and long semester break ni..bleylah full swing buat business...

Dalam sibuk-sibuk masa exam weeks haritu..selain jalankan routine business, menyempatkan diri jugak attend seminar-seminar and kelas to mastering the Premium Beautiful..Haaaaa...kelasssss kan...Siap diberi ilmu utk berjaya dalam business..Ilmu untuk bantu semua orang berbusiness walaupun takde background Business and Marketing study..Bestkan...One of the seminar yang best is GERAK GEMPUR GREEN LEADER GROUP...waaa...macam masa sekolah dulu...nk success dalam exam..asiklah ada Gerak gempur...=)

 Gerak Gempur Green Leaders Group Zon Selatan 2012

Special Thanks to our Founder, CDM Hanis Haizi (www.hanishaizi.com) and CDM Razali di atas effort mereka menubuhkah GLG ni..Memang bestlah..buat networking business dengan superb leaders ni..Very professional and sentiasa bantu business partners..Setiap ilmu yang disampaikan tu memang mcam kene tampar-tamparlah pipi ni...sebab apa...sebab selalu ada impian tp tak set goal dgn jelas..Weeee..she's really inspiring me...

With the CDM Celebrity..Gorgeous!!!


Hanis Haizi on her talk "A Journey of a Thousands Mile Begins with a Single Steps"

Hanis Haizi kata, nak set matlamat dan impaian, kene set betul-betul..MESTI JELAS:

"IMAGINE WITH ALL YOUR MIND" 
"BELIEVE WITH ALL YOUR HEART"
"ACHIEVE WITH ALL YOUR MIGHT"


Dengan kesungguhan berbusiness, this is our Premium Beautiful Team in Johor - B32..........


CDM B32 Pertama di Johor - CDM Nur Faziha Fauzi


 


Me, CDM Fazi and my Biz Partner, K.Hana



Wonderful team..Bersyukur sangat jumpa dengan Green Leaders Groups ni coz memang mereka betul-betul guide buat business dengan betul. Mereka bantu, selebihnya diri sendiri yang tentukan. Business ni business kita sendiri..Berganda usaha kita, berganda lah hasil kita...

 THE CHOICE IS YOURS!!!!!!!!!!!

Be apart of our TEAM today!! 

Be in the Right Group! 

We will guide you to Succeed! 

019 - 734 6465

No comments:

Post a Comment