Thursday, 29 November 2012

Together We Achieved More....

Hi Everyone..

Sudah lama tidak ku update ini blog..hihi..bukan tak nak update..tapi sibuk sket ng kerja-kerja business ku ini..hiihi..
 Bercerita pasal business ni..seronok tau buat business sama-sama ramai-ramai..More sharing..more benefits..Susah?mana ada susah..business ada guidance...tak mungkin susah..

Baru-baru ni our Green Leaders Group ada buat seminar khas bantu ahli-ahli kumpulan nak achieve more...more..and more..So mestilah tak nak lepaskan peluang ni..bukan senang nak tau macamana cara orang berjaya ubah hidup mereka 360 darjah...

Gigih walaupun masing-masing penat balik kerja. Pukul 3 pagi di RnR Pagoh With Dayah, Atie, Ika and Ummi..

Baru tiba di Holiday Inn Glenmarie Subang. Tetap gumbira walaupun tak tido. Semangat gituu...

Here we go!!!!Seminar SM/SSM Cycle 3...
10.11.12

Ramai kan..Choose the Right Path..you'll sure be success..
Seminar ni sahaja 350 orang yang hadir..Imagine how big and established this group..

   Green Leader Group under CDM Nurfaziha. CDM PERTAMA di Johor.

 Great Leader - CDM Fazi...

 With the founder of Green Leader Group CDM Hanis Haizi. She's really adorable and gorgeous..Cuba tengok handbag dia..Prada and the only in Malaysia..

 BIG Group of Green Leader Groups..

 Tidak lupa..my great Mentor. Bakal CDM Hanie..
Thanks for always teaching me..tak jemu-jemu bagi semangat. Even we are stranger before. Ini lah bestnye buat business berkumpulan..

  
 



    JB Team...We are all stranger before. But with this business everything turns really into beautiful journey.

Sangat puas hati bila dapat attend seminar ni..Kalau hidup perlukan ilmu..business pun perlukan Ilmu..Sebab ilmu nilah persediaan untuk kita meniti hari-hari depan kita. Always need to be well prepared because we NEVER know what will happened to us NExt!!

Mutiara Kata from the Founder of Green Leader Academy Malaysia; CDM Hanis Haizi:

"Cabaran dan Halangan itu perkara biasa dalam meniti kejayaan. What more if you want to be extra ordinary from "normal" people kan? Kita kena buat perkara2 orang biasa tak sanggup buat. :)
Kurangkan mengeluh, banyakkan berfikir dan bertindak!"



 So, Lets be apart of our TEAM..
I'll show you the way and how.

Set your appointment now..
Contact me:
Eha @ 019 - 7346465
nurihah.saleh@gmail.com     

 
 

No comments:

Post a Comment