Sunday, 24 February 2013

Premium Beautiful Sebelum Dan Selepas Berpantang

Alhamdulillah...Premium Beautiful semakin mendapat sambutan ramai...Means ramai dah semakin sedar tentang pentingnya juga aspek kesihatan kepada produk-produk pelangsingan yang digunakan...Semakin seronok lah jugak saya sebab dapat  bantu ramai ladies untuk kekal bergaya dan aktif..


 Seronok makan besar dengan rakan-rakan Master UTM..=)


Premium Beautiful sekarang ni memang dah popular sebab ia basis on 70% kesihatan dan 30% pembentukan tubuh badan disamping fungsi pelbagai guna



Berbezakan dengan corset-corset lain yang ada di pasaran?

Ada jugak customer tanya :

Premium Beautiful ni lebih baik pakai sebelum bersalin atau selepas bersalin?

Jawapannya:

Nak pakai premium beautiful, better sebelum bersalin sebab ukuran sebelum bersalin tu adalah mengikut tubuh asal kita. (Tapi ukuran ni sebelum mengandung). Seminggu selepas bersalin tu terus pakai PB sebab badan masih lembik...so mudah untuk kembali ke bentuk asal. 

Kalau lepas bersalin baru nak beli ukuran should be besar nanti.. Dan lagi rugi sebab pakai sekejap dah tak fit. Jika lepas habis pantang baru nak ukur dan pakai nak dapat bentuk badan macam sebelum kahwin lagi susah sebab lemak masa tu dah keras..   

Tapi memang tak di nafikan...berpantang ikut cara tradisional pun boleh jugak dapat bentuk tubuh asal.. Premium Beautiful adalah langkah alternatif mudah untuk membantu mommy-mommy..Jika kita pakai Premium Beautiful untuk berpantang memang berbeza kesannya. Hihi...Orang tak percaya plak kalau saya yang cakap macamtu..Sebab saya belum berkahwin.. 

So, mari saya share pengalaman CDM Fazi berpantang dengan Premium Beautiful.

Menurut Kak Fazi, masa berpantang, siang hari dia pakai Premium Beautiful (6am-7pm). Bila malam dia pakai bengkung traditional yang macam orang-orang pakai masa berpantang. So bila malam dia oleh basuh Premium Beautiful. Boleh kering ke? Jangan risau...Memang cepat kering...Takde masalah..

Nak tengok perbezaan Kak Fazi before and after?

  
Terujakan tengok perbezaannya?

Menurut kak Fazi lagi, kelebihan pakai Premium Beautiful  masa berpantang:

 
Senang nak pakai tanpa bantuan sesiapa.

Ia membantu untuk mengecutkan rahim dan meningkatkan selepas kehamilan bentuk perut, sama ada anda bersalin secara normal atau caesar. Ini akan menjadi lebih cepat dan lebih baik jika anda breastfeed!

Ia boleh melancarkan peredaran darah, oleh itu ia boleh membuang pelepasan darah dalam rahim (nifas) dengan lebih baik seterusnya meningkatkan kesejahteraan anda walaupun selepas 1 minggu bersalin.

Menegangkan payudara anda, paha, pinggang dan perut

Menyokong tulang belakang, oleh itu mengurangkan sakit belakang para ibu ketika menyusukan bayi. Ini adalah kerana bengkung membantu untuk menyokong postur.

Long girdle telah direka khas untuk menguatkan otot rahim dan memperbaiki kedudukannya.

Seronokkan macam tu..Credit to CDM Nurfaziha Fauzi..Boleh visit website Kak fazi untuk details..She master in Breastfeed...=)



So ladies...Jangan bimbang nak pakai Premium Beautiful sebelum mengandung or berkahwin...Kesihatan perlu di jaga seawal mungkin... Sebab kesihatan adalah tunjang kebahagiaan keluarga.


BERMINAT:
Call/SMS/Whatsapp
+6019 7346465
Email
nurihah.saleh@gmail.com
 

Saturday, 23 February 2013

Dot Com Special Promotion

Salam...Hi korang semua...Macam yang saya sebut-sebut pada post blog yang lepas...Now, Special Promotion datang lagi...Sempena new dot com...Let's check it out!!!

Promotion starts 23.02.13 to 31.03.13...
Limited to 10pcs only....=)

 1 set Premium Beautiful

AND

 
 1 bottle PB Wash (Free)
 .
.
You Will Get FREE
.
.
 
 1 Box BBplus Callogen for RM 180


OR


 1 Box Nurich Lacto-Lite for RM 150

Promotion hanya sah untuk pembelian 1 Set Premium Beautiful secara Tunai/Kredit Kad/RHB Easy

Free Consultation, Trial and Demo!!

Hurry...While stocks last..

Jangan malu untuk membentuk tubuh badan berjenama... 
Bergaya dan sihat!!

 
 Hehe...ni dulu-dulu sebelum pakai Premium Beautiful...amik gambar peluk tubuh takut perut buncit...hihi...



Lebih confident...=)


Tak takut dah nk pakai dress...My Engagement..=)


Seronokkan bila berani bergaya..Teruja...

BERMINAT??

Contact Me,

Call/SMS/Whatsapp:

019- 734 6465

Email:
nurihah.saleh@gmail.com

   

Saturday, 16 February 2013

My dot com

Setelah sekian lama tidak ku update blog ini...hihi...Sepanjang kesibukkan tu, alhamdulillah..saya dah tamat menghabiskan Ijazah Sarjana saya...Setelah berpulun bagai...Memang bermacam dugaan sepanjang nak  habiskan master tu...Tapi orang yang nak berjaya, kenelah sahutkan cabaran tu semua kan...=)

 My Master Theses..=)

So, dah habis master buat ape ye?alhamdulillah..rezeki...lpas hbis master terus dapat kerja kat landscape architect firm...business still go on... Business kan sumber rezeki terbesar atas muka bumi ni..9/10..Rugi tak ambil peluang yang ada...

Tak update-update blog ni pun sebenarnya salah satu sebab adalah saya dah meng'upgrade' blog... Now, you may find me at:

www.nurihahsaleh.com

 Yeay...excited!!!New 2013 with new Appearance, Spirits, and Hope!
   
 Hihi..kadang-kadang kelakar gak..ambil masa yang lama betul nak upgrade and edit blog ni..Al-maklumlah...saya ni bukan budak IT sangat..hihi..so just explore saje..Alhamdulillah..Berjaya jua akhirnya..

Okey...so enjoy reading...Hope we can share everything that will benefits us..Especially, All about beauty and health...=)

Chop..terlupa...Nantikan...Special Promotion....Soon!!