Saturday, 16 February 2013

My dot com

Setelah sekian lama tidak ku update blog ini...hihi...Sepanjang kesibukkan tu, alhamdulillah..saya dah tamat menghabiskan Ijazah Sarjana saya...Setelah berpulun bagai...Memang bermacam dugaan sepanjang nak  habiskan master tu...Tapi orang yang nak berjaya, kenelah sahutkan cabaran tu semua kan...=)

 My Master Theses..=)

So, dah habis master buat ape ye?alhamdulillah..rezeki...lpas hbis master terus dapat kerja kat landscape architect firm...business still go on... Business kan sumber rezeki terbesar atas muka bumi ni..9/10..Rugi tak ambil peluang yang ada...

Tak update-update blog ni pun sebenarnya salah satu sebab adalah saya dah meng'upgrade' blog... Now, you may find me at:

www.nurihahsaleh.com

 Yeay...excited!!!New 2013 with new Appearance, Spirits, and Hope!
   
 Hihi..kadang-kadang kelakar gak..ambil masa yang lama betul nak upgrade and edit blog ni..Al-maklumlah...saya ni bukan budak IT sangat..hihi..so just explore saje..Alhamdulillah..Berjaya jua akhirnya..

Okey...so enjoy reading...Hope we can share everything that will benefits us..Especially, All about beauty and health...=)

Chop..terlupa...Nantikan...Special Promotion....Soon!!
 

No comments:

Post a Comment