Saturday, 20 April 2013

Ayer Hitam Johor

Mesti semua orang tau kan nama Ayer Hitam...Kalau dulu sangat famous dengan tempat-tempat jual pasu-pasu...juga barang-barang hiasan dan hantaran..

So harini Eha nak ke Ayer Hitam...Mau buat apa? Hihihi...mencari barang-barang untuk buat hantaran majlis perkahwinan sepupu Eha... Yooookkkss... Nt balik Eha update apa yang Eha beli ea...idea2....;)
 

 

Friday, 19 April 2013

Free Ticket Shanghai

Seronoknya lah kan kalau dapat melancong. Merehatkan minda. Berehat dari kerja-kerja di office yang tak pernah habis.
Joms...Nak Tiket Free tak???
Kita pegi Shanghai....Paris of the East....
Contact me untuk dapatkan tiket free Shanghai.. Everyone can fly!!;)

Eha @ +6019 7346465
Whatsapp, weChat, Facebook



 

Wednesday, 17 April 2013

Oh no!!!!!

Perkara yang tidak di duga..

OH NO!!!!


Insiden berlaku Sabtu lepas, Jam 3.30 petang di Parit Masjid Pontian.

Sedih tengok... Rasa blur tak tahu nak buat apa...

 
See...Hasil accident..
 Oil sump pecah..Ekzos jatuh...Lower arm bengkok..
 Bila workshop repair define Bearing kecik plak rosak..
(Maaf ye kalau salah term-term kereta ni coz tak berapa nak expert..;)...)
By the way... I learned from the mistake..
Once accident steps:
1. Call your insurance agent to find out your panel workshop
2. Make the police report
3. If possible, call someone yang terdekat dengan lokasi kejadian
4. Make sure anda tahu kerosakan yang di alami.
So kawan-kawan.. Berhati-hati..juga untuk diri saya sendiri...=)