Friday, 5 July 2013

Master Convocation UTM

Harini genap 2 bulan dah konvo..Alahai.. Bercinta sungguh kan nak update moment-moment masa konvo haritu kan..Ada kawan-kawan yang dah tanya dah..Sorrylah ye..Mungkin sebab ni kali ke-2 konvo agaknya. Excited tak sama macam masa first time konvo dulu... hihi...


My konvo day.. UTM 50th Convocation Day...Kali ni tema konvo saya Biru.. Lately ni suka pulaklah ngan warna-warna yang striking-striking terang-terang ni.. Macam menarik gitu...=)

Nak describe satu-satu banyak lah pulak.. kita tengok jelah aksi-aksi masa konvo dengan kawan-kawan sesusah sesenang Master of Technic and Vocational Education.


















 
Rindunya lah kat korang. Tahniah semua students MPV yang grad sama-sama. K. Naa, Hajar, Dayah, Fuza, Reen, Echa, Sha, Izyan, Yek dll. 

Okey ni 5 beradik konvo saing.. K.long, K.Ngah, Ude, Uteh and Adik bongsu bucukk...hehe..=)


















 Rindu pulak time belajar dulu. Buat kerja last minutes..makan sesama..hihi...sayang uols semua..=)

Tak lupa juga, paling penting dalam hidup saya.. Ayah and mak yang sama-sama meraikan majlis konvo saya. Terima kasih kerana memahami dan berkorban untuk saya...Memang tak terbalas jasa..



  
And bersama juga adik lelaki saya yang kene tunggu kat luar sangat lama. First session so memang banyaklah aturcaranya..=)


Dan juga Encik Tunang, Muhammad Qayyum...Thanks for the roses..=)




Okey..dah settle..joms balik...tattaaaa UTM...=)