Saturday, 26 October 2013

Hot Selling Marine Essence!!

Hi uols...alhamdulillah..sabun marine essence a.k.a sabun cerah ketiak memang sangat-sangat mendapat sambutan hangat...
Untuk pengetahuan uols Marine Essence ni terdapat dalam beberapa bentuk:
1. Marine Essence Beauty Bar
2. Marine Essence Body Wash
3. Marine Essence Shampoo
4. Marine Essence Toothpaste

Beza beauty bar and body wash cuma beauty bar dalam bentuk buku and body wash in liquid form..


Ramai juga yang bertanya dengan Eha antara  yang bar dan yang liquid mana yang lebih bagus?

Sebenarnya kedua-dua bar and liquid functionnya sama je.. Tetapi based on feedback customer ramai yang kata sabun bar lebih cepat kesannya terutamanya kepada mereka yang memang sangat mempunyai masalah kulit sensitive,eczema, jerawat di badan, gatal-gatal dan ruam..


Harga sabun ni sangat murah dan berpatutan dengan harganya.. Tetapi uols semua kene beware.. Di sebabkan sabun ni terlalu tinggi permintaannya, ada juga yang ambil kesempatan.. 

Eha dapat feedback from customer semalam .. Beliau kata ada yang jual sabun marine essence ni dengan harga RM180 sekotak... 2x ganda dari harga asal.. Dan ada juga yang jual sabun ni dengan label yang sama tetapi barnye lebih leper ketebalannya..

So beware of this fake product..
Pastikan sabun yang anda beli itu terdapat tanda harga pada setiap botol/kotak sabun dan shampoo..
Harga sebenar:
1. Sabun Bar marine essence - RM 120/box
2. Sabun Body Wash - RM38
3. Marine essence shampoo - RM38

Berhati-hati ye uols semua...siapa-siapa yang nak order boleh PM Eha ye.. Sabun bar memang amat limited disebabkan permintaan yang tinggi..first come first serve..special price waiting..

Buy 1 bar Marine Essence Beauty Bar with RM 45 including postage
Buy 1 box (3 bar) Marine Essence Beauty Bar with only RM 115 including postage
Buy 1 bottle body wash/shampoo with RM45 including postage
Buy 3 bottle body wash/shampoo with Only RM 115 including postage..

Times limited..hurry!!
Eha juga memerlukan agent-agent Marine Essence ni.. Lets set an appointment and we share how to generate side income.. 

Contact Eha - 019 7346465
Facebook: Nurihah Mohanad Saleh
Instagram: nurihah_saleh



 

Friday, 4 October 2013

Marine Essence aka Sabun Ketiak aka Sabun Magic

 Hi uols....Today Eha nak share our Hot Selling Product.. Memang macam goreng pisang panas...

Sabun Marine Essence garam buluh atau lagi famous; " Sabun Cerah Ketiak"



Sabun ni terdapat dalam dua jenis iaitu Bar Soap and Liquid.

Kenapa panggil "Sabun Cerah Ketiak"?

Mungkin masih ada lagi yang tak tahu sebab sabun ini sangat dikenali sebagai sabun cerah ketiak. Sebabnya adalah kerana sabun ini mampu membantu untuk menanggalkan cela-cela, noda-noda hitam di ketiak atau celah-celah,. Selain itu ia juga membantu menghilangkan bekas jerawat, panau, enzema, mencantik kan kulit. 

Bau nya yang wangi dan di paking di dalam botol sangat memudahkan pengguna membawa nya kemana-mana sahaja.



KEBAIKAN ’Sabun Marine Essence’:

* Menyingkirkan toksin dalam badan
* Membekalkan bahan mineral
* Menyelaras fungsi badan agar berfungsi secara normal
* Menyelaras keseimbangan pH badan
*Meningkatkan daya pemulihan badan dan menjaga kulit lebih lembut,sihat dan berseri
* Menghidrat dan menghaluskan kulit
* Memperbaharui dan memperbaiki sel-sel mati


Ada 7 Ramuan SPECIAL yang terkandung di dalam  ’Sabun Marine Essence’ ni supaya tidak mengeringkan kulit , sebaliknya ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit. So ia memang merupakan pelembap kulit yang terbaik….

Garam buluh
Sumber kaya dgn mineral dan antioksidan untuk kulit, anti bakteria, anti-alergi dan anti-keradangan.


Ekstrak Liquorice
Mengurangkan perubahan warna dan bintik-bintik hitam, mencerahkan pigmentasi kulit.


VITAMIN E
Merupakan anti-oksidan dan anti-penuaan. Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dgn berkesan..


Minyak Tea Tree
Ramuan untuk anti-bakteria dan anti -kulat..


Pheno-SFE( ekstrak teh pu-erh)
Terkenal dgn antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yg berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit ( anti-penuaan)…. Dan juga memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dgn menjaganya agar tetap kekal sihat dan muda.


Aloe Vera
Kebolehan untuk menyembuhkan dan meransang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yg bermasalah..



syampoo ME 1
Jom Eha share testimonial dari clients dan juga business partner tentang Sabun Cerah Ketiak ajaib ni...





933945_10200507109173022_363601438_n 533651_10200942376614436_2076372373_n 417898_10200424005815490_463631610_n 922999_10200424652991669_1528332371_n  






 Alhamdulillah.. Feedback sangat baik dari customer-customer.. Alhamdulillah juga dapat bantu customer-customer untuk selesaikan masalah mereka.. Eha sendiri pakai sabun ni alhamdulillah berkesan.. Banyak kesan-kesan parut dah hilang. Almaklumlah ku dulu banyak activity adventure sket.. So banyaklah kesan gigitan segala serangga.. Hihi... And selain itu Eha ni jugak sebenarnye sensitive skin. Especially face wash. Mesti pakai yang klinikal.. Tak boleh pakai yang Cosmetic based.. Kalau pakai cosmetic based abislah muka minyak, gatal-gatal segala..So, macam kita tau product klinikal ni selalu mahal sket.. Tapi ada Marine Essence ni Jimat sangat.. Harga MURAH tetapi SANGAT BERKUALITI....

Harga Sabun Marine Essence ini hanyalah:

*Liquid 1 botol rm38 & 3 botol RM100 [Include postage]
*Beauty Bar 1 Bar RM38 3 Bar (sekotak) RM100 
[Include postage]
*untuk belian bulk more than 5 box lagi jimat (special price)

For order, just contact/sms/watsapp Eha at +6019 7346465..Agent Marine Essence juga sangat-sangat dialukan untuk memenuhi permintaan yang tinggi...(^_^)

* Credit to my leader DDM Hanie and DSM Atie on the testimonial sharing.