Friday, 4 October 2013

Marine Essence aka Sabun Ketiak aka Sabun Magic

 Hi uols....Today Eha nak share our Hot Selling Product.. Memang macam goreng pisang panas...

Sabun Marine Essence garam buluh atau lagi famous; " Sabun Cerah Ketiak"



Sabun ni terdapat dalam dua jenis iaitu Bar Soap and Liquid.

Kenapa panggil "Sabun Cerah Ketiak"?

Mungkin masih ada lagi yang tak tahu sebab sabun ini sangat dikenali sebagai sabun cerah ketiak. Sebabnya adalah kerana sabun ini mampu membantu untuk menanggalkan cela-cela, noda-noda hitam di ketiak atau celah-celah,. Selain itu ia juga membantu menghilangkan bekas jerawat, panau, enzema, mencantik kan kulit. 

Bau nya yang wangi dan di paking di dalam botol sangat memudahkan pengguna membawa nya kemana-mana sahaja.



KEBAIKAN ’Sabun Marine Essence’:

* Menyingkirkan toksin dalam badan
* Membekalkan bahan mineral
* Menyelaras fungsi badan agar berfungsi secara normal
* Menyelaras keseimbangan pH badan
*Meningkatkan daya pemulihan badan dan menjaga kulit lebih lembut,sihat dan berseri
* Menghidrat dan menghaluskan kulit
* Memperbaharui dan memperbaiki sel-sel mati


Ada 7 Ramuan SPECIAL yang terkandung di dalam  ’Sabun Marine Essence’ ni supaya tidak mengeringkan kulit , sebaliknya ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit. So ia memang merupakan pelembap kulit yang terbaik….

Garam buluh
Sumber kaya dgn mineral dan antioksidan untuk kulit, anti bakteria, anti-alergi dan anti-keradangan.


Ekstrak Liquorice
Mengurangkan perubahan warna dan bintik-bintik hitam, mencerahkan pigmentasi kulit.


VITAMIN E
Merupakan anti-oksidan dan anti-penuaan. Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dgn berkesan..


Minyak Tea Tree
Ramuan untuk anti-bakteria dan anti -kulat..


Pheno-SFE( ekstrak teh pu-erh)
Terkenal dgn antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yg berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit ( anti-penuaan)…. Dan juga memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dgn menjaganya agar tetap kekal sihat dan muda.


Aloe Vera
Kebolehan untuk menyembuhkan dan meransang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yg bermasalah..



syampoo ME 1
Jom Eha share testimonial dari clients dan juga business partner tentang Sabun Cerah Ketiak ajaib ni...





933945_10200507109173022_363601438_n 533651_10200942376614436_2076372373_n 417898_10200424005815490_463631610_n 922999_10200424652991669_1528332371_n  






 Alhamdulillah.. Feedback sangat baik dari customer-customer.. Alhamdulillah juga dapat bantu customer-customer untuk selesaikan masalah mereka.. Eha sendiri pakai sabun ni alhamdulillah berkesan.. Banyak kesan-kesan parut dah hilang. Almaklumlah ku dulu banyak activity adventure sket.. So banyaklah kesan gigitan segala serangga.. Hihi... And selain itu Eha ni jugak sebenarnye sensitive skin. Especially face wash. Mesti pakai yang klinikal.. Tak boleh pakai yang Cosmetic based.. Kalau pakai cosmetic based abislah muka minyak, gatal-gatal segala..So, macam kita tau product klinikal ni selalu mahal sket.. Tapi ada Marine Essence ni Jimat sangat.. Harga MURAH tetapi SANGAT BERKUALITI....

Harga Sabun Marine Essence ini hanyalah:

*Liquid 1 botol rm38 & 3 botol RM100 [Include postage]
*Beauty Bar 1 Bar RM38 3 Bar (sekotak) RM100 
[Include postage]
*untuk belian bulk more than 5 box lagi jimat (special price)

For order, just contact/sms/watsapp Eha at +6019 7346465..Agent Marine Essence juga sangat-sangat dialukan untuk memenuhi permintaan yang tinggi...(^_^)

* Credit to my leader DDM Hanie and DSM Atie on the testimonial sharing.






3 comments:

  1. As salam sis, produk Marine Essence memang terbaik, lebih2 lagi sabun Marine Essence Beauty Bar. Sampaikan saya pun terpaksa jual sama, sebab produk ni tersangat laris dipasaran.Jadi,saya nak bagi semangat kepada mereka yang baru nak jual produk Marine Essence. anyway, Ni blog saya http://taukeysabun.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. mane lg elok..dlm botol tu ke atau sabun buku?

      Delete
    2. Botol and bar sebenarnya 2-2 function sama...Bergantung kepada individu.. Tapi based on pengalaman ramai feedback Bar kesannya lebih cepat terutamanya kepada mereka yg ada masalah kulit sensitive...=)

      Delete