Monday, 4 November 2013

Marine Essence Hot Stuff

Hi uols.... Permintaan Sabun Marine Essence a.k.a sabun cerah ketiak memang makin meningkat dari hari ke hari.. Dan feedback pun positive. Alhamdulillah.. seronok rasa bila dapat membantu customer selesaikan masalah mereka..



So, since memang ramai yang tercari-cari sabun marine essence ni, so eha nak share beberapa favourite soalan yang eha selalu dapat from customer:

Apa beza marine essence bar dan marine essence body wash liquid?

For info, function sama je antara bar dan liquid.. so depend pada pengguna.. ada pengguna yang selalu travel, mereka prefer yang liquid.. sebab mudah di bawa ke mana-mana.. ada yang memang nak penjimatan yang lebih mereka prefer bar sebab boleh dipotong kecil-kecil..


 Boleh tak ibu-ibu yang mengandung gunakan marine essence dan ada tak kesan sampingan?

Memang boleh.. tiada kesan sampingan untuk ibu-ibu mengandung. sebaliknya boleh membantu masalah kebanyakan ibu mengandung seperti hitam di kawasan pelipat di tengkuk, gatal-gatal, ruam dan masalah bau badan.. So jangan takut ye mommies..




Boleh tak Marine Essence menghilangkan parut jerawat dan gatal-gatal?
Insyaallah boleh.. Mengikut pengalaman eha sendiri menggunakan marine essence ni memang parut akibat gatal-gatal hilang. Eha ni boleh tahan gak sensitive kulit ni especially kalau terkene gigitan nyamuk or serangga. so memang selalu berparut. Bila pakai marine essence ni alhamdulillah parut makin pudar and lama-kelamaan hilang.

Same goes to my mom.. Mak eha memang lagi sensitive.. Lagi-lagi kalau persekitaran kotor, miang.. so memang cepat kene gatal-gatalnya. Paling ketara my mom punya kaki.. jadi parut kehitaman akibat terkena air banjir masa rumah atok eha dilanda banjir two years ago. So eha bagi kat mak untuk mak cuba. Alhamdulillah memang semakin lama semakin pudar bekas parut tu..


Dan soalan yang paling famous.. boleh tak marine essence cerahkan ketiak?

YES!!!

Definitely Dear.. Memang boleh. Insyaallah. That's why sabun ni memang sangat terkenal dengan gelaran " Sabun Cerah Ketiak". Dengan ekstrak garam buluh, ia mampu memutihkan bahagian kulit yang kehitaman terutamanya di bahagian pelipat seperti tengkuk, lutut, ketiak dan juga siku.

Bestkan?? 

Uols cuba dulu dan rasa kelainanya.. Bau tersangat wangi.. Sampai ada customer yang buat marine essence ni sebagai pewangi kereta...=)


 

So kepada uols yang nak dapatkan sabun ni, boleh contact saya:

Eha @ +6019 734 6465
nurihah.saleh@gmail.com
 
OR 

Boleh juga hubungi agent-agent saya: 


Nurhanani Kamarudin - 019 713 5353 
(Bandar Baru Uda, Melaka, Muar)

Noor hidayah - 016 665 1059
(Skudai, Pontian, Johor Bahru)

Muhd Qayyum - 019 733 7228
(Bandar Baru Uda, Larkin, Pasir Gudang, Bandar Tenggara, Kulai)

Nuriyani Saleh - 017 701 3773
(Bandar Baru Uda,Skudai, Senai, Kangkar Pulai)


Kepada yang nak menjadi agent Marine Essence juga amat dialu-alukan.. Terutamanya di negeri-negeri selain Johor..
Just set your appointment, i'll show you how...=)