Friday, 28 November 2014

Testimoni Mineral Coffee

Ni salah satu lagi produk yang memang terhangat di pasaran selain dari Marine Essence... Boleh dikatakan hari-hari mesti yang ada order.. And eha letak kat kedai ayah eha pun laju je habis..sama ada loose sachet orang minum atau customer beli terus by kotak.. Alhamdulillah... Rezeki..;)



Tapi yang paling penting,kenapa eha suka sangat share produk Mineral Coffee ni sebab suka bila dengar ramai customer yang ada masalah kesihatan dapat pulihkan kesihatan mereka.. 

Credit to Sis Zurai yang share testimoni dari customer die.. Mak beliau menghadapi masalah gastrik, alhamdulillah bila mengamalkan secara consistent, gastrik mak beliau semakin sembuh..


Eha sendiri pun pernah ada masalah gastrik teruk.. Sampai setiap kali nak berpuasa, eha kene ambil ubat waktu sahur dan berbuka..kalau tak ambil,memang tak larat nak puasa..muntah-muntah segala.. Alhamdulillah, bile jumpe produk mineral coffee ni dan amalkan secara consistent, penyakit gastrik dah pulih..dan takde masalah bila nak berpuasa.. 

Dan lagi best.. Eha dulu memang allergic gile dengan bau coffee..kalau bau je aromanya rasa pening sangat..macam orang mabuk..nak start minum Kopi ni lagilah takutkan..tapi ada kawan eha ni yakinkan eha...memang bila cuba memang tak pening..Kenapa???maybe sebab mineral coffee ni ia TANPA PENGAWET....so xde bau2 yang extra aroma... 

RASA?? Walau pun TANPA GULA, rasanya tetap enak dan lemak-lemak gitu...sebab die ada campuran Garam Buluh.. Kenapa garam buluh? Utk info uols, garam buluh kaya dengan pelbagai sumber mineral terutamanya Magnesium... Selain daripada itu juga fungsi utama juga ia mampu meneutralkan asid dalam badan, dan menstabilkan tekanan darah..


Diyakini dan dijamin!!! Boleh di minum oleh mereka yang menghidap penyakit kencing manis.. Kene cuba sebab garam buluh ni mampu mencegah komplikasi kencing manis dan juga mengawal gula di dalam darah...

Eha ada juga berbual dengan customer eha yang ada penyakit kencing manis.. Beliau kata sejak amalkan mineral coffee ni bacaan gula memang terkawal.. Dah jarang kene hypo atau hyper.. Sbb badan rasa bertenaga and perut boleh control rasa lapar..

Sama juga dengan sorang lagi pakcik ni..memang rajin repeat order sebab orang rumah beliau selalu sakit sakit kaki.. Suka dengar bila beliau kata isteri kata kaki rasa ringan.. Senang dah nak pegi-pegi jemaah kat surau.. Alhamdulillah...syukur sbb Allah beri keizinan untuk pulihkan segala penyakit yang dihadapi customer Eha..

So uols jom kita cuba mineral coffee.. Insyaallah..mana tau boleh bantu uols semua.. Sempena Akhir Tahun ni..so Eha nak buat YES!!! Year End Sale!! Hooreyyy...

Jom!! Harga mampu milik... Sekotak hanya dengan RM33.. BELI 3 kotak dengan HANYA RM80... Termasuk postage... Contact eha sekarang sms/watsapp 0197346465..;)


Tuesday, 14 October 2014

Testimoni Bio Seleza

Kalau dulu masa period rasa moody, tak 

bertenaga, lesu & kurang selesa.

Tapi bila pakai feminine pad #BIOSELEZA ni 


lain macam jadinya!!




Ramai yang dah guna bagitau Incik suami 


terutama nya yang terpaling perasan waktu 

period dah tak moody, marah-marah.


Diri sendiri pulak lupa yang diri tengah period 

sebab tak rasa pakai pad pun. Tak rasa letih, 

masih bertenaga mcm biasa. Darah keluar 

lancar tak de rasa sakit-sakit. Kalau yang 

dulu last2 period ada ekor2 alhamdulillah 

selesai masalah nak solat or puasa takde lah 

ragu2.


Ada pulak yang bagi feed back start guna bio 

seleza pantiliner sebelum ni tak ada masalah 

keputihan teruk, lepas pakai ada keluar 

keputihan macam cheese keluar kata nya.


Ada pulak bagi feedback selama ni vagina 

dia gatal2 lagi2 waktu period. Di garu sampai 

luka& bekas luka jadi hitam. Masalah selesai 

lepas cuba feminine pad #BIOSELEZA 

dalam seminggu.


Feminine pad #BIOSELEZA mampu bantu 


basmi bakteria. Bakteria ni kalau tak di basmi 

membiak akan jadi kanser lama2. seriau 

rasa. Kita tengok gambar pon dah ngeri. 

Nauzubillah.




Mujur lah sekarang ni ada feminine pad 

#BIOSELEZA

Yang dah cuba confirm tak nak guna yang 


lain. Ingat PAD ingat BioSeleza. Bukan 

setakat tu je dia datang dengan pakej 

"Ketat" & "Rapat"


Feminine Pad BioSeleza ni boleh didapati dalam 

combo Mixed Set , Day Safe Set dan Pantiliner 

Set.


Mixed Set:

2 pax Day safe(10pcs/pax), 

2 pax panty liner (30pcs/pax), 

pax nite (8pcs) & 1 extra nite long (8pcs)


Day Safe set:

6 pax (10pcs/pax)


Pantiliner set:

6 pax (30pcs/pax)


Nak trial pack loose pun boleh.. Limited!!! Cepat
PM/watsapp Eha 019 7346465 untuk details and DEMO... 

Bio Seleza


Berita hangat!!! Dekat FB and Page MArine Essence TOP Agent, Eha dah war-warkan tentang product hangat terbaru di pasaran..

SPECIAL untuk mereka yang ada masalah;

PERIOD BOCOR (HEAVY)
.
SENGUGUT
.
KEPUTIHAN
.
CYST
.
FIBROID
.
RAHIM TAK KUAT
.
LESU BILA PERIOD
.
BUASIR
ANGIN PASANG

.
MISS 'V' GATAL-GATAL/RUAM
.
DAN SEANGKATAN..(^_^)

Jom cuba Bio Seleza..



Apa itu Bio Seleza???

Bio Seleza adalah Pad Feminine yang di rumus khas dengan bahan-bahan yan dapat membantu melegakan masalah-masalah berkaitan haid serta ketidakselesaan yang berkaitan dengan haid.
Dengan tambahan 8 kelebihan yang unik, Bio Seleza memperbaiki kebersihan feminin serta menggalakkan perlindungan kesihatan yang maximum sepanjang hari.

APA YANG MEMBEZAKAN BIO SELEZA DENGAN PAD LAIN YANG ADA DI PASARAN??

1. Jalur Teras Anti-Bakteria: Dirumuskan dengan Bio-Activated Energy, Nano Silver dan Ion Negatif yang dapat membunuh bakteria secara berkesan. Juga membantu menggalakkan aktiviti sel, memperbaiki peredaran darah, melegakan kesakitan haid dan detoksifikasi.














2. Penyerapan secara Hyper: Menyerap air dengan cepat dan berupaya menampung untuk mencegah kebocoran. Menjadikan kulit berasa kering, bersih dan segar sepanjang masa.




3. Rekaan Kawalan Kebocoran yang Unggul: 
Mencegah kebocoran dan aliran-putar-balik secara berkesan serta menggalakkan peredaran udara yang baik. Ia memelihara kulit agar berasa kering, bersih dan segar sepanjang masa walaupun semasa aliran haid yang banyak.

4. Permukaan kapas yang lembut:
Permukaan kapas yang lembut dengan polimer penyerap yang berkesan untuk menyerap cecair dengan cepat supaya kulit berasa kering. Ia berkesan mengurangkan reaksi akibat alergi kulit atau kerengsaan.

5. Lapisan berongga untuk Pengaliran Udara:
Membolehkan peredaran udara yang lebih baik untuk mengurangkan kelembapan dan bau. Selain itu, ia membantu menghalang pembiakan bakteria dan kerengsaan kulit.

6. Ultra Nipis:
Tiada perasaan rimas. Ia memberikan kesegaran serta keselesaan yang berpanjangan di samping mempunyai kesan anti-radang.

7. Tidak Bertoksik & Mesra Kulit:
Menggunakan pelekat yang berkualiti tinggi serta rekabentuk jalur yang ergonomik untuk mengekalkan kedudukan setiap lapisan dengan kukuh.

8. Perlindungan Kebersihan yang Maksimum:
Dibungkus dalam pek aluminium yang mudah di bawa serta memberikan perlindungan kebersihan yang maksimum.




Unik kan?? Bukan teknologi je yang unik.. Tp kesannya juga unik tau... Ianya telah diuji dan juga terbukti.. Insyaallah mampu membantu memulihkan pelbagai masalah terutamanya masalah-masalah wanita..




So berhati-hati dengan apa yang kita pakai.. "Aset" kita tu sangat-sangat perlu di jaga.. ;)














Sedikit TIPS!!




Jom kita bertukar kepada pad yang lebih berkualiti.. Bukan semata untuk diri kita, tapi juga untuk en.suami kita..
Kalau nak rasa macamana kesan RAPAT DAN KETAT!!!

PM/watsapp Eha 019 7346465 untuk details and DEMO... 

Tuesday, 6 May 2014

Pengedar Marine Essence Seluruh Negara Dicari

PENGEDAR 2014 SELURUH NEGARA DICARI
►Peluang anda menjadi pengedar Sabun Marine Essence bersama kami menjana pendapatan harian dan mingguan RM 600-RM 1000!

=================
100 % terbukti berkesan!
=================

KINI tampil dalam bentuk CECAIR MANDIAN, lebih harum , lebih tahan lama sesuai untuk MUKA dan seluruh BADAN

=======================
FUNGSI & KEBERKESANAN SABUN MARINE ESSENCE
=======================

✔ hilangkan hitam celah badan
✔ hilang bau badan
✔ hilangkan jerawat
✔ kulit lebih lembap & tidak berminyak
✔ hilangkan gatal kulit & kulit sensitif serta penyakit kulit
✔ hilangkan penyakit eczema
✔ cerahkan kulit muka & seluruh badan

=================
INGIN JADI PENGEDAR KAMI?
=================

SMS / Whatsapp ---> NAMA_PENGEDAR MARINE ke
019-734 6465 (Eha)
019-731 1798 (Hani)
019-733 7228 (Qayyum)
016-665 1059 (Hidayah)

atau

Komen dibawah! "SAYA NAK"

==================================
JANGAN TUNGGU PELUANG DATANG BERGOLEK,
MARI CIPTA PELUANG ANDA SENDIRI BERSAMA KAMI
==========================================

Eha Saleh
019-7346465
nurihah.saleh@gmail.com


Monday, 21 April 2014

Hebat Berniaga Online (HBO)

100% PERCUMA UNTUK ORANG JOHOR 

Khas bagi mereka :

👍 Ingin cari extra income RM600 - RM1000 & more? 
👍 ingin berniaga tapi x tahu cara? Kami tunjukkan cara yang TERBUKTI berjaya
👍 minat berniaga tapi x tahu produk apa? Kami sediakan produk HOT di pasaran
👍 pernah berniaga tapi kurang berkesan? Kami tunjukkan teknik marketing mudah & berkesan
👍 nak berniaga online tapi x tahu? Kami tunjukkan cara bisnes online pukau pelanggan
👍 biasa berniaga online / offline tapi sale biasa lebih teruk tak da sale , kami tunjukkan cara sale melambung 

Apa yang kami tawarkan : 
- bisnes bersama mentor yang terbukti berjaya
- team group elit
- teamwork support 
- teknik marketing meletup
- bimbingan sepanjang masa

Seminar ini TERBUKA KEPADA SEMUA

100% Percuma.Kami menjemput anda bertemu pada hari ahad ini.

Anda berminat ?
SMS kod kupon

HBO JOHOR NAMA ke 0197346465

Anda boleh datang bersama dengan rakan , family dan business partners secara PERCUMA.



Friday, 18 April 2014

Marine Essence VS Sabun Jenama 'X'

Hi uols... Harini lagi entry eha nak update tentang Marine Essence.. Seperti yang semua maklum Marine Essence di perbuat daripada bahan semulajadi terutamanya dari garam buluh, ekstrak tea dan juga aloe vera..

Alhamdulillah.. Kebanyakan feedback dari customer semua amat memberangsangkan.. Syukur bila dapat membantu.. Antara testimoni seorang customer eha yang mempunyai masalah kulit sensitive yang agak teruk.. Macam gatal-gatal ruam.. Eha sendiri tgk pun rasa kesian..sebab faham..memang rasa sgt tak selesa kalau kene macamtu.. Alhamdulillah..dalam masa semingu dah nampak perubahan yang sangat ketara.. Ruam-ruam dah mula kering.. And customer happy terus repeat order lagi..



Sama juga dengan ayah Eha sendiri yang mencuba marine essence ni.. Ayah eha ni seorang pengidap penyakit diabetic uncontrol.. And sudah consume insulin.. Then especially kaki di celah-celah ibu jari menjadi hitam dan kering kulitnya.. Seminggu pakai ayah eha tanya " eh, sabun ni ade chemical ke??seminggu je pakai dah elok dah ni kaki..dah merah-merah..." ...ku senyum jelah.. Jawab mana ade..itulah khasiat garam buluh.. 


Kadang-kadang rasa tak percaya jugak.. Walaupun sendiri jual.. Tapi percaya tak percayalah.. Eha ada buat eksperimen di antara sabun MArine Essence dengan Sabun jenama "x".. Jom kite lihat ape yang jadi..

video


Sabun jenama "x" bila di bakar ianya bertukar menjadi hitam seperti terbakar.. Dan baunya juga agak busuk... Berbanding sabun MArine Essence bila di bakar ianya tidak bertukar warna.. Dan juga tidak mengubah bau..

Daripada eksperimen menunjukkan bahawa sabun jenama "x" mempunyai kandungan bahan kimia.. Ia di buktikan daripada tindak balas seperti terbakar dan berbau busuk.. Manakala sabun marine essence menunjukkan ianya terbukti diperbuat daripada 100% bahan semulajadi.. 
Malahan untuk makluman semua, sabun marine essence beauty bar mengalami proses pengeringan secara half manual bagi memastikan sabun berkualiti tinggi.. 

So becareful with your daily soap.. Kebanyakan punca gatal-gatal dan kulit sensitive juga bukan sahaja daripada faktor hormon dan platlet darah..tetapi juga daripada sabun mandian yang kita gunakan.. The choice is yours!!!
Sesiapa yang berminat nak order untuk mencuba sabun ni boleh Sms/watsapp eha di 019 7346465 ... For special price...;)



 

Friday, 10 January 2014

Marine Essence Beauty Bar Come Back!!

Hi uols... Mesti ramai kan yang tercarik-carik Sabun Marine Essence Beauty Bar??? Ye lah.. Since sabun ni tersangat hot selling, cepat je kehabisan stok...

Don't worry uols.. Berita baik... Stok Marine Essence Beauty Bar come back!!!
Tapi... Kuantiti sangat terhad.. Cepat PM eha at 019 7346465 laju-laju untuk dapatkan stok anda..

First come first serve bebeh!!! ;)