Monday, 21 April 2014

Hebat Berniaga Online (HBO)

100% PERCUMA UNTUK ORANG JOHOR 

Khas bagi mereka :

👍 Ingin cari extra income RM600 - RM1000 & more? 
👍 ingin berniaga tapi x tahu cara? Kami tunjukkan cara yang TERBUKTI berjaya
👍 minat berniaga tapi x tahu produk apa? Kami sediakan produk HOT di pasaran
👍 pernah berniaga tapi kurang berkesan? Kami tunjukkan teknik marketing mudah & berkesan
👍 nak berniaga online tapi x tahu? Kami tunjukkan cara bisnes online pukau pelanggan
👍 biasa berniaga online / offline tapi sale biasa lebih teruk tak da sale , kami tunjukkan cara sale melambung 

Apa yang kami tawarkan : 
- bisnes bersama mentor yang terbukti berjaya
- team group elit
- teamwork support 
- teknik marketing meletup
- bimbingan sepanjang masa

Seminar ini TERBUKA KEPADA SEMUA

100% Percuma.Kami menjemput anda bertemu pada hari ahad ini.

Anda berminat ?
SMS kod kupon

HBO JOHOR NAMA ke 0197346465

Anda boleh datang bersama dengan rakan , family dan business partners secara PERCUMA.



Friday, 18 April 2014

Marine Essence VS Sabun Jenama 'X'

Hi uols... Harini lagi entry eha nak update tentang Marine Essence.. Seperti yang semua maklum Marine Essence di perbuat daripada bahan semulajadi terutamanya dari garam buluh, ekstrak tea dan juga aloe vera..

Alhamdulillah.. Kebanyakan feedback dari customer semua amat memberangsangkan.. Syukur bila dapat membantu.. Antara testimoni seorang customer eha yang mempunyai masalah kulit sensitive yang agak teruk.. Macam gatal-gatal ruam.. Eha sendiri tgk pun rasa kesian..sebab faham..memang rasa sgt tak selesa kalau kene macamtu.. Alhamdulillah..dalam masa semingu dah nampak perubahan yang sangat ketara.. Ruam-ruam dah mula kering.. And customer happy terus repeat order lagi..



Sama juga dengan ayah Eha sendiri yang mencuba marine essence ni.. Ayah eha ni seorang pengidap penyakit diabetic uncontrol.. And sudah consume insulin.. Then especially kaki di celah-celah ibu jari menjadi hitam dan kering kulitnya.. Seminggu pakai ayah eha tanya " eh, sabun ni ade chemical ke??seminggu je pakai dah elok dah ni kaki..dah merah-merah..." ...ku senyum jelah.. Jawab mana ade..itulah khasiat garam buluh.. 


Kadang-kadang rasa tak percaya jugak.. Walaupun sendiri jual.. Tapi percaya tak percayalah.. Eha ada buat eksperimen di antara sabun MArine Essence dengan Sabun jenama "x".. Jom kite lihat ape yang jadi..



Sabun jenama "x" bila di bakar ianya bertukar menjadi hitam seperti terbakar.. Dan baunya juga agak busuk... Berbanding sabun MArine Essence bila di bakar ianya tidak bertukar warna.. Dan juga tidak mengubah bau..

Daripada eksperimen menunjukkan bahawa sabun jenama "x" mempunyai kandungan bahan kimia.. Ia di buktikan daripada tindak balas seperti terbakar dan berbau busuk.. Manakala sabun marine essence menunjukkan ianya terbukti diperbuat daripada 100% bahan semulajadi.. 
Malahan untuk makluman semua, sabun marine essence beauty bar mengalami proses pengeringan secara half manual bagi memastikan sabun berkualiti tinggi.. 

So becareful with your daily soap.. Kebanyakan punca gatal-gatal dan kulit sensitive juga bukan sahaja daripada faktor hormon dan platlet darah..tetapi juga daripada sabun mandian yang kita gunakan.. The choice is yours!!!
Sesiapa yang berminat nak order untuk mencuba sabun ni boleh Sms/watsapp eha di 019 7346465 ... For special price...;)