Tuesday, 14 October 2014

Bio Seleza


Berita hangat!!! Dekat FB and Page MArine Essence TOP Agent, Eha dah war-warkan tentang product hangat terbaru di pasaran..

SPECIAL untuk mereka yang ada masalah;

PERIOD BOCOR (HEAVY)
.
SENGUGUT
.
KEPUTIHAN
.
CYST
.
FIBROID
.
RAHIM TAK KUAT
.
LESU BILA PERIOD
.
BUASIR
ANGIN PASANG

.
MISS 'V' GATAL-GATAL/RUAM
.
DAN SEANGKATAN..(^_^)

Jom cuba Bio Seleza..



Apa itu Bio Seleza???

Bio Seleza adalah Pad Feminine yang di rumus khas dengan bahan-bahan yan dapat membantu melegakan masalah-masalah berkaitan haid serta ketidakselesaan yang berkaitan dengan haid.
Dengan tambahan 8 kelebihan yang unik, Bio Seleza memperbaiki kebersihan feminin serta menggalakkan perlindungan kesihatan yang maximum sepanjang hari.

APA YANG MEMBEZAKAN BIO SELEZA DENGAN PAD LAIN YANG ADA DI PASARAN??

1. Jalur Teras Anti-Bakteria: Dirumuskan dengan Bio-Activated Energy, Nano Silver dan Ion Negatif yang dapat membunuh bakteria secara berkesan. Juga membantu menggalakkan aktiviti sel, memperbaiki peredaran darah, melegakan kesakitan haid dan detoksifikasi.














2. Penyerapan secara Hyper: Menyerap air dengan cepat dan berupaya menampung untuk mencegah kebocoran. Menjadikan kulit berasa kering, bersih dan segar sepanjang masa.




3. Rekaan Kawalan Kebocoran yang Unggul: 
Mencegah kebocoran dan aliran-putar-balik secara berkesan serta menggalakkan peredaran udara yang baik. Ia memelihara kulit agar berasa kering, bersih dan segar sepanjang masa walaupun semasa aliran haid yang banyak.

4. Permukaan kapas yang lembut:
Permukaan kapas yang lembut dengan polimer penyerap yang berkesan untuk menyerap cecair dengan cepat supaya kulit berasa kering. Ia berkesan mengurangkan reaksi akibat alergi kulit atau kerengsaan.

5. Lapisan berongga untuk Pengaliran Udara:
Membolehkan peredaran udara yang lebih baik untuk mengurangkan kelembapan dan bau. Selain itu, ia membantu menghalang pembiakan bakteria dan kerengsaan kulit.

6. Ultra Nipis:
Tiada perasaan rimas. Ia memberikan kesegaran serta keselesaan yang berpanjangan di samping mempunyai kesan anti-radang.

7. Tidak Bertoksik & Mesra Kulit:
Menggunakan pelekat yang berkualiti tinggi serta rekabentuk jalur yang ergonomik untuk mengekalkan kedudukan setiap lapisan dengan kukuh.

8. Perlindungan Kebersihan yang Maksimum:
Dibungkus dalam pek aluminium yang mudah di bawa serta memberikan perlindungan kebersihan yang maksimum.




Unik kan?? Bukan teknologi je yang unik.. Tp kesannya juga unik tau... Ianya telah diuji dan juga terbukti.. Insyaallah mampu membantu memulihkan pelbagai masalah terutamanya masalah-masalah wanita..




So berhati-hati dengan apa yang kita pakai.. "Aset" kita tu sangat-sangat perlu di jaga.. ;)














Sedikit TIPS!!




Jom kita bertukar kepada pad yang lebih berkualiti.. Bukan semata untuk diri kita, tapi juga untuk en.suami kita..
Kalau nak rasa macamana kesan RAPAT DAN KETAT!!!

PM/watsapp Eha 019 7346465 untuk details and DEMO... 

No comments:

Post a Comment