Tuesday, 14 October 2014

Testimoni Bio Seleza

Kalau dulu masa period rasa moody, tak 

bertenaga, lesu & kurang selesa.

Tapi bila pakai feminine pad #BIOSELEZA ni 


lain macam jadinya!!




Ramai yang dah guna bagitau Incik suami 


terutama nya yang terpaling perasan waktu 

period dah tak moody, marah-marah.


Diri sendiri pulak lupa yang diri tengah period 

sebab tak rasa pakai pad pun. Tak rasa letih, 

masih bertenaga mcm biasa. Darah keluar 

lancar tak de rasa sakit-sakit. Kalau yang 

dulu last2 period ada ekor2 alhamdulillah 

selesai masalah nak solat or puasa takde lah 

ragu2.


Ada pulak yang bagi feed back start guna bio 

seleza pantiliner sebelum ni tak ada masalah 

keputihan teruk, lepas pakai ada keluar 

keputihan macam cheese keluar kata nya.


Ada pulak bagi feedback selama ni vagina 

dia gatal2 lagi2 waktu period. Di garu sampai 

luka& bekas luka jadi hitam. Masalah selesai 

lepas cuba feminine pad #BIOSELEZA 

dalam seminggu.


Feminine pad #BIOSELEZA mampu bantu 


basmi bakteria. Bakteria ni kalau tak di basmi 

membiak akan jadi kanser lama2. seriau 

rasa. Kita tengok gambar pon dah ngeri. 

Nauzubillah.




Mujur lah sekarang ni ada feminine pad 

#BIOSELEZA

Yang dah cuba confirm tak nak guna yang 


lain. Ingat PAD ingat BioSeleza. Bukan 

setakat tu je dia datang dengan pakej 

"Ketat" & "Rapat"


Feminine Pad BioSeleza ni boleh didapati dalam 

combo Mixed Set , Day Safe Set dan Pantiliner 

Set.


Mixed Set:

2 pax Day safe(10pcs/pax), 

2 pax panty liner (30pcs/pax), 

pax nite (8pcs) & 1 extra nite long (8pcs)


Day Safe set:

6 pax (10pcs/pax)


Pantiliner set:

6 pax (30pcs/pax)


Nak trial pack loose pun boleh.. Limited!!! Cepat
PM/watsapp Eha 019 7346465 untuk details and DEMO... 

Bio Seleza


Berita hangat!!! Dekat FB and Page MArine Essence TOP Agent, Eha dah war-warkan tentang product hangat terbaru di pasaran..

SPECIAL untuk mereka yang ada masalah;

PERIOD BOCOR (HEAVY)
.
SENGUGUT
.
KEPUTIHAN
.
CYST
.
FIBROID
.
RAHIM TAK KUAT
.
LESU BILA PERIOD
.
BUASIR
ANGIN PASANG

.
MISS 'V' GATAL-GATAL/RUAM
.
DAN SEANGKATAN..(^_^)

Jom cuba Bio Seleza..



Apa itu Bio Seleza???

Bio Seleza adalah Pad Feminine yang di rumus khas dengan bahan-bahan yan dapat membantu melegakan masalah-masalah berkaitan haid serta ketidakselesaan yang berkaitan dengan haid.
Dengan tambahan 8 kelebihan yang unik, Bio Seleza memperbaiki kebersihan feminin serta menggalakkan perlindungan kesihatan yang maximum sepanjang hari.

APA YANG MEMBEZAKAN BIO SELEZA DENGAN PAD LAIN YANG ADA DI PASARAN??

1. Jalur Teras Anti-Bakteria: Dirumuskan dengan Bio-Activated Energy, Nano Silver dan Ion Negatif yang dapat membunuh bakteria secara berkesan. Juga membantu menggalakkan aktiviti sel, memperbaiki peredaran darah, melegakan kesakitan haid dan detoksifikasi.














2. Penyerapan secara Hyper: Menyerap air dengan cepat dan berupaya menampung untuk mencegah kebocoran. Menjadikan kulit berasa kering, bersih dan segar sepanjang masa.




3. Rekaan Kawalan Kebocoran yang Unggul: 
Mencegah kebocoran dan aliran-putar-balik secara berkesan serta menggalakkan peredaran udara yang baik. Ia memelihara kulit agar berasa kering, bersih dan segar sepanjang masa walaupun semasa aliran haid yang banyak.

4. Permukaan kapas yang lembut:
Permukaan kapas yang lembut dengan polimer penyerap yang berkesan untuk menyerap cecair dengan cepat supaya kulit berasa kering. Ia berkesan mengurangkan reaksi akibat alergi kulit atau kerengsaan.

5. Lapisan berongga untuk Pengaliran Udara:
Membolehkan peredaran udara yang lebih baik untuk mengurangkan kelembapan dan bau. Selain itu, ia membantu menghalang pembiakan bakteria dan kerengsaan kulit.

6. Ultra Nipis:
Tiada perasaan rimas. Ia memberikan kesegaran serta keselesaan yang berpanjangan di samping mempunyai kesan anti-radang.

7. Tidak Bertoksik & Mesra Kulit:
Menggunakan pelekat yang berkualiti tinggi serta rekabentuk jalur yang ergonomik untuk mengekalkan kedudukan setiap lapisan dengan kukuh.

8. Perlindungan Kebersihan yang Maksimum:
Dibungkus dalam pek aluminium yang mudah di bawa serta memberikan perlindungan kebersihan yang maksimum.




Unik kan?? Bukan teknologi je yang unik.. Tp kesannya juga unik tau... Ianya telah diuji dan juga terbukti.. Insyaallah mampu membantu memulihkan pelbagai masalah terutamanya masalah-masalah wanita..




So berhati-hati dengan apa yang kita pakai.. "Aset" kita tu sangat-sangat perlu di jaga.. ;)














Sedikit TIPS!!




Jom kita bertukar kepada pad yang lebih berkualiti.. Bukan semata untuk diri kita, tapi juga untuk en.suami kita..
Kalau nak rasa macamana kesan RAPAT DAN KETAT!!!

PM/watsapp Eha 019 7346465 untuk details and DEMO...