Tuesday, 14 October 2014

Testimoni Bio Seleza

Kalau dulu masa period rasa moody, tak 

bertenaga, lesu & kurang selesa.

Tapi bila pakai feminine pad #BIOSELEZA ni 


lain macam jadinya!!




Ramai yang dah guna bagitau Incik suami 


terutama nya yang terpaling perasan waktu 

period dah tak moody, marah-marah.


Diri sendiri pulak lupa yang diri tengah period 

sebab tak rasa pakai pad pun. Tak rasa letih, 

masih bertenaga mcm biasa. Darah keluar 

lancar tak de rasa sakit-sakit. Kalau yang 

dulu last2 period ada ekor2 alhamdulillah 

selesai masalah nak solat or puasa takde lah 

ragu2.


Ada pulak yang bagi feed back start guna bio 

seleza pantiliner sebelum ni tak ada masalah 

keputihan teruk, lepas pakai ada keluar 

keputihan macam cheese keluar kata nya.


Ada pulak bagi feedback selama ni vagina 

dia gatal2 lagi2 waktu period. Di garu sampai 

luka& bekas luka jadi hitam. Masalah selesai 

lepas cuba feminine pad #BIOSELEZA 

dalam seminggu.


Feminine pad #BIOSELEZA mampu bantu 


basmi bakteria. Bakteria ni kalau tak di basmi 

membiak akan jadi kanser lama2. seriau 

rasa. Kita tengok gambar pon dah ngeri. 

Nauzubillah.




Mujur lah sekarang ni ada feminine pad 

#BIOSELEZA

Yang dah cuba confirm tak nak guna yang 


lain. Ingat PAD ingat BioSeleza. Bukan 

setakat tu je dia datang dengan pakej 

"Ketat" & "Rapat"


Feminine Pad BioSeleza ni boleh didapati dalam 

combo Mixed Set , Day Safe Set dan Pantiliner 

Set.


Mixed Set:

2 pax Day safe(10pcs/pax), 

2 pax panty liner (30pcs/pax), 

pax nite (8pcs) & 1 extra nite long (8pcs)


Day Safe set:

6 pax (10pcs/pax)


Pantiliner set:

6 pax (30pcs/pax)


Nak trial pack loose pun boleh.. Limited!!! Cepat
PM/watsapp Eha 019 7346465 untuk details and DEMO... 

No comments:

Post a Comment