Friday, 28 November 2014

Testimoni Mineral Coffee

Ni salah satu lagi produk yang memang terhangat di pasaran selain dari Marine Essence... Boleh dikatakan hari-hari mesti yang ada order.. And eha letak kat kedai ayah eha pun laju je habis..sama ada loose sachet orang minum atau customer beli terus by kotak.. Alhamdulillah... Rezeki..;)



Tapi yang paling penting,kenapa eha suka sangat share produk Mineral Coffee ni sebab suka bila dengar ramai customer yang ada masalah kesihatan dapat pulihkan kesihatan mereka.. 

Credit to Sis Zurai yang share testimoni dari customer die.. Mak beliau menghadapi masalah gastrik, alhamdulillah bila mengamalkan secara consistent, gastrik mak beliau semakin sembuh..


Eha sendiri pun pernah ada masalah gastrik teruk.. Sampai setiap kali nak berpuasa, eha kene ambil ubat waktu sahur dan berbuka..kalau tak ambil,memang tak larat nak puasa..muntah-muntah segala.. Alhamdulillah, bile jumpe produk mineral coffee ni dan amalkan secara consistent, penyakit gastrik dah pulih..dan takde masalah bila nak berpuasa.. 

Dan lagi best.. Eha dulu memang allergic gile dengan bau coffee..kalau bau je aromanya rasa pening sangat..macam orang mabuk..nak start minum Kopi ni lagilah takutkan..tapi ada kawan eha ni yakinkan eha...memang bila cuba memang tak pening..Kenapa???maybe sebab mineral coffee ni ia TANPA PENGAWET....so xde bau2 yang extra aroma... 

RASA?? Walau pun TANPA GULA, rasanya tetap enak dan lemak-lemak gitu...sebab die ada campuran Garam Buluh.. Kenapa garam buluh? Utk info uols, garam buluh kaya dengan pelbagai sumber mineral terutamanya Magnesium... Selain daripada itu juga fungsi utama juga ia mampu meneutralkan asid dalam badan, dan menstabilkan tekanan darah..


Diyakini dan dijamin!!! Boleh di minum oleh mereka yang menghidap penyakit kencing manis.. Kene cuba sebab garam buluh ni mampu mencegah komplikasi kencing manis dan juga mengawal gula di dalam darah...

Eha ada juga berbual dengan customer eha yang ada penyakit kencing manis.. Beliau kata sejak amalkan mineral coffee ni bacaan gula memang terkawal.. Dah jarang kene hypo atau hyper.. Sbb badan rasa bertenaga and perut boleh control rasa lapar..

Sama juga dengan sorang lagi pakcik ni..memang rajin repeat order sebab orang rumah beliau selalu sakit sakit kaki.. Suka dengar bila beliau kata isteri kata kaki rasa ringan.. Senang dah nak pegi-pegi jemaah kat surau.. Alhamdulillah...syukur sbb Allah beri keizinan untuk pulihkan segala penyakit yang dihadapi customer Eha..

So uols jom kita cuba mineral coffee.. Insyaallah..mana tau boleh bantu uols semua.. Sempena Akhir Tahun ni..so Eha nak buat YES!!! Year End Sale!! Hooreyyy...

Jom!! Harga mampu milik... Sekotak hanya dengan RM33.. BELI 3 kotak dengan HANYA RM80... Termasuk postage... Contact eha sekarang sms/watsapp 0197346465..;)


No comments:

Post a Comment