Wednesday, 22 April 2015

Premium Beautiful on Special Promotion Sale!!!


Salam...Hi korang semua...Now, Special Promotion datang lagi...Let's check it out!!!

Promotion starts 22.04.15 to 04.05.2015...
Limited pcs only....=)

 1 set Premium Beautiful

AND

 1 bottle PB Wash (Free)
 .
.
You Will Get FREE
.
.
 1 Box BBPlus Collagen for RM 198


Promotion hanya sah untuk pembelian 1 Set Premium Beautiful secara Tunai/Kredit Kad/RHB Easy

Free Consultation, Trial and Demo!!

Hurry...While stocks last..

Jangan malu untuk membentuk tubuh badan berjenama... 
Bergaya dan sihat!!


 Hehe...ni dulu-dulu sebelum pakai Premium Beautiful...amik gambar peluk tubuh takut perut buncit...hihi...



Lebih confident...=)


Tak takut dah nk pakai dress...My Engagement..=)


Seronokkan bila berani bergaya..Teruja...

BERMINAT??

Contact Me,

Call/SMS/Whatsapp:

019- 734 6465

Email:
nurihah.saleh@gmail.com

   

Tuesday, 21 April 2015

Pengedar Sah Marine Essence TOP Agent

Hi uols.... Permintaan Sabun Marine Essence a.k.a sabun cerah ketiak memang makin meningkat dari hari ke hari.. Dan feedback pun positive. Alhamdulillah.. seronok rasa bila dapat membantu customer selesaikan masalah mereka..



So, since memang ramai yang tercari-cari sabun marine essence ni, so eha nak share beberapa favourite soalan yang eha selalu dapat from customer:

Apa beza marine essence bar dan marine essence body wash liquid?

For info, function sama je antara bar dan liquid.. so depend pada pengguna.. ada pengguna yang selalu travel, mereka prefer yang liquid.. sebab mudah di bawa ke mana-mana.. ada yang memang nak penjimatan yang lebih mereka prefer bar sebab boleh dipotong kecil-kecil..


 Boleh tak ibu-ibu yang mengandung gunakan marine essence dan ada tak kesan sampingan?

Memang boleh.. tiada kesan sampingan untuk ibu-ibu mengandung. sebaliknya boleh membantu masalah kebanyakan ibu mengandung seperti hitam di kawasan pelipat di tengkuk, gatal-gatal, ruam dan masalah bau badan.. So jangan takut ye mommies..




Boleh tak Marine Essence menghilangkan parut jerawat dan gatal-gatal?
Insyaallah boleh.. Mengikut pengalaman eha sendiri menggunakan marine essence ni memang parut akibat gatal-gatal hilang. Eha ni boleh tahan gak sensitive kulit ni especially kalau terkene gigitan nyamuk or serangga. so memang selalu berparut. Bila pakai marine essence ni alhamdulillah parut makin pudar and lama-kelamaan hilang.

Same goes to my mom.. Mak eha memang lagi sensitive.. Lagi-lagi kalau persekitaran kotor, miang.. so memang cepat kene gatal-gatalnya. Paling ketara my mom punya kaki.. jadi parut kehitaman akibat terkena air banjir masa rumah atok eha dilanda banjir two years ago. So eha bagi kat mak untuk mak cuba. Alhamdulillah memang semakin lama semakin pudar bekas parut tu..


Dan soalan yang paling famous.. boleh tak marine essence cerahkan ketiak?

YES!!!

Definitely Dear.. Memang boleh. Insyaallah. That's why sabun ni memang sangat terkenal dengan gelaran " Sabun Cerah Ketiak". Dengan ekstrak garam buluh, ia mampu memutihkan bahagian kulit yang kehitaman terutamanya di bahagian pelipat seperti tengkuk, lutut, ketiak dan juga siku.

Bestkan?? 

Uols cuba dulu dan rasa kelainanya.. Bau tersangat wangi.. Sampai ada customer yang buat marine essence ni sebagai pewangi kereta...=)




So kepada uols yang nak dapatkan sabun ni, boleh contact saya:

Eha @ +6019 734 6465
nurihah.saleh@gmail.com

OR 

Boleh juga hubungi agent-agent saya: 


Nurhanani Kamarudin - 019 713 5353 
(Bandar Baru Uda, Melaka, Muar)

Noor hidayah - 016 665 1059
(Skudai, Pontian, Johor Bahru)

Muhd Qayyum - 019 733 7228
(Bandar Baru Uda, Larkin, Pasir Gudang, Bandar Tenggara, Kulai)

Syidah - 013 398 3686 / 016 444 0350*Whatsapp 
(Batu Pahat, Parit Sulong, Johor Bahru)

Kak Yati - 019 750 6165
(Bandar Seri Alam, Plentong, Pasir Gudang, Permas, Larkin)


Kak Nina - 012 733 1120
(Gelang Patah, Nusajaya, Kangkar Pulai, Skudai, Muar)

Kak Umi - 012 914 9470
(Pasir Gudang, Gelang Patah, Nusajaya, Johor Bahru)

Suzila - 011 2588 1508
(Gelang Patah, Nusajaya, Johor Bahru, Pontian)

Syima - 019 772 8199
(Skudai, Johor Bahru)

Alin - 013 759 9481
(Nilai, Seremban, Batu Pahat)

Miya - 017 386 7521
(Muar, Melaka)

Deb - 012 897 3292
(Kuching, Sarawak)

Untuk mereka yang sekitar Johor Bahru, boleh juga terus ke kedai pengedar sah kami, Hazlin Beauty di Pasaraya Smart Pandan atau Pasar Borong Pandan (berdekatan food court bangunan lama.. bukan uptown baru tu ye..) 


Kepada yang nak menjadi agent Marine Essence juga amat dialu-alukan.. Terutamanya di negeri-negeri selain Johor..
Just set your appointment, i'll show you how...=)





Marine Essence Product

Hi uols...alhamdulillah..sabun marine essence a.k.a sabun cerah ketiak memang sangat-sangat mendapat sambutan hangat...
Untuk pengetahuan uols Marine Essence ni terdapat dalam beberapa bentuk:
1. Marine Essence Beauty Bar
2. Marine Essence Body Wash
3. Marine Essence Shampoo
4. Marine Essence Toothpaste

Beza beauty bar and body wash cuma beauty bar dalam bentuk buku and body wash in liquid form..


Ramai juga yang bertanya dengan Eha antara  yang bar dan yang liquid mana yang lebih bagus?

Sebenarnya kedua-dua bar and liquid functionnya sama je.. Tetapi based on feedback customer ramai yang kata sabun bar lebih cepat kesannya terutamanya kepada mereka yang memang sangat mempunyai masalah kulit sensitive,eczema, jerawat di badan, gatal-gatal dan ruam..


Harga sabun ni sangat murah dan berpatutan dengan harganya.. Tetapi uols semua kene beware.. Di sebabkan sabun ni terlalu tinggi permintaannya, ada juga yang ambil kesempatan.. 

Eha dapat feedback from customer semalam .. Beliau kata ada yang jual sabun marine essence ni dengan harga RM180 sekotak... 2x ganda dari harga asal.. Dan ada juga yang jual sabun ni dengan label yang sama tetapi barnye lebih leper ketebalannya..

So beware of this fake product..
Pastikan sabun yang anda beli itu terdapat tanda harga pada setiap botol/kotak sabun dan shampoo..
Harga sebenar:
1. Sabun Bar marine essence - RM 120/box
2. Sabun Body Wash - RM38
3. Marine essence shampoo - RM38

Berhati-hati ye uols semua...siapa-siapa yang nak order boleh PM Eha ye.. Sabun bar memang amat limited disebabkan permintaan yang tinggi..first come first serve..special price waiting..

Buy 1 bar Marine Essence Beauty Bar with RM 45 including postage
Buy 1 box (3 bar) Marine Essence Beauty Bar with only RM 115 including postage
Buy 1 bottle body wash/shampoo with RM45 including postage
Buy 3 bottle body wash/shampoo with Only RM 115 including postage..

Times limited..hurry!!
Eha juga memerlukan agent-agent Marine Essence ni.. Lets set an appointment and we share how to generate side income.. 

Contact Eha - 019 7346465
Facebook: Nurihah Mohanad Saleh
Instagram: nurihah_saleh