Sunday, 18 October 2015

Ikhtiar untuk Mendapat Zuriat....

Dua harini banyak pertanyaan dari customer-customer tentang antara nak kurus diet dan nak dapatkan zuriat.. Mana yang harus dulu.. Sebab ada sesetengah pendapat kata sebab badan berisi.susah nak lekat.. Pada Eha semua tu sebenarnya bergantung.. Memang betul anak itu rezeki Allah.. Tapi tak salah berikhtiar. Sebab firman Allah ada menyatakan: 

إِنَّ اللَّهَ لَا يُغَيِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى يُغَيِّرُوا مَا بِأَنْفُسِهِمْ * سورة الرعد 11

Ertinya : …” Sesungguhnya Allah tidak akan mengubah keadaan suatu kaum sampai mereka mengubah keadaan yang ada pada diri mereka sendiri …” ( QS. Ar-Ra’du m11 )

Tapi apa yang penting.. Sebelum mulakan sebarang tindakan.. Perkara paling penting yang perlu anda pastikan adalah:

>> DAPATKAN NASIHAT DOCTOR MENGENAI TAHAP KESIHATAN ANDA YANG SEBENAR

Ini memang tersangat-sangat penting sebelum anda memulakan sebarang tindakan.. Perlu tahu tentang keadaan diri dengan terperinci.. Barulah tindakan boleh diambil.. 😘😘😘 



Ini mungkin suggestion terbaik untuk membantu masalah anda:

# SET KURUS JIMAT #



1 - GARLIC : ♡♡♡

~Boleh bantu kempiskan perut yg dah mula mengembang

~badan tak sempat nak berangin dalam perut jer terus detoks..

~melawaskan pembuangan air besar 

~ Pecahkan lemak2 dalam badan dengan cara PALING SELAMAT ! 

~boleh SLIMMM masa kita tengah tidur!!!!! 

2 - MINERAL COFFEE : ♡♡♡

~Chlorogenic Acid dlm mineral coffee bantu mengawal berat badan

~asid terus buang..sbb ada Garam buluh ANTIOKSIDA paling tinggi, so perut kita pun takkan simpan ‘bahan buangan’ lama2 

~menstabilkan tekanan darah & membantu melancarkan perjalanan darah. 

~menstabilkan gula dalam darah yang disebabkan oleh chlorogenic acid tadi. 

~Magnesium yang terdapat di dalam Mineral Coffee boleh meningkatkan HB ( PEKAT DARAH)

~ penyerapan kalsium yang baik jdi badan akan beransur tenang dan dapat tidur dengan lena (especially yg ada Imsomnia!)

#SetKurusJimat



# SUPER COMBO 2 #

>>PATUTLAH RAMAI WANITA YANG SYOK DENGAN MAHARANI<<

Jamu Maharani Tiada Tandingan
Se-gah namanya..SEKSI & MUDA LUAR DAN DALAM



"Jika para suami tahu khasiatnya untuk para isteri, sudah pasti mereka merayu isteri masing-masing mengamalkannya... "

🍃Sangat Berkesan untuk mengecutkan 'rahim' dgn cepatnyerr...selepas bersalin.

🍃Memantapkan 'Dalaman' wanita yg pasti membuatkan Hubby tersenyum Puasss...!

🍃Sangat2 Membantu bagi pasangan untuk mendapatkan 'zuriat' dgn pengambilan 'Maharani' seawal 1-2 kotak ajerr pengambilannye..Inn Shaa Allah..

Bermula Dengan Penggunaan Sekotak jerr...sudah mendapat kesan yg mantoppp...!! Semua masalah2 tersebut hilangg...jadi lebih stabil...dan Normal kembali...Mereka Amat2 Berpuas hati...!!

Manfaatnya:
🍃Menyihatkan rahim
🍃Membersihkan rahim
🍃Merapatkan saluran peranakan
🍃Boleh memberi zuriat . In Shaa Allah. 
🍃Paling best mengembalikan keperawanan
🍃Untuk Hubby Wifey lagi laaa digalakkan*


Insyaallah.. Kita sebagai hamba perlu berikhtiar.. Selebihnya tawakkal kepada-Nya.. Setiap perancangan Allah pasti itu yang terbaik untuk kita.. Kalau nak tahundgn lebih lanjut boleh pm/watsapp atau email saya:

Nurihah Saleh - 0197346465
nurihah.saleh@gmail.com


No comments:

Post a Comment