Testimonial

 My self testimoni.

Saya mula memakai Premium Beautiful selepas saya mengalami sengugut yang amat teruk akibat dari pembedahan ovarian cyst.

Mula-mula memang saya agak tak percaya. Tetapi setelah mencuba Premium Beautiful, memang nampak perubahan yang ketara. Sengugut mula hilang dan saya rasa lebih bertenaga.

 

 

 

  

Amazing Transformation..!!!!

Boleh Rujuk disini:

http://awomanstale.blogspot.com/search/label/Testimoni%20Kawan-Kawan


Jangan tak percaya.. Ini Kak Ana.. dah beberapa tahun Kak Ana berbadan besar.. tapi alhamdulillah Kak Ana ada kesedaran.. Tengok je lah transformation Kak Ana..


Kak Ana 98 kg.. Ni tahun lepas dalam bulan 10..

SEKARANG..!!!!

 
4 minggu lepas, 68kg.. minggu ni tak tau lah bape kg turun..

Siapa kata berbadan besar tak boleh kurus..?? Bolehhh..

Another testimonial –boleh rujuk disini:
http://awomanstale.blogspot.com/2011/02/testimoni-lagi-d.html
Dari customer.. Shida di Pasir Gudang..

________________________________________________________
Salam semua. Malam nih aku sempat2 kan jugak menaip satu entri mengenai PB dari kacamata aku. Nih kire self-testimony laa. Selepas sebulan lebih aku pakai PB setiap hari selama 8 jam, banyak perbezaan pada diri aku sendiri. Meh aku list out:

1. Badan terasa ringan - sebelum nih kalo nak pegi keje jer, kepala aku berat (malas laa tuh!). Sekarang, aku dah ader motivation untuk bangun pagi, nak pakai PB dan kelihatan cantik di mata suamiku.

2. Weak bladder beransur pulih - selepas kelahiran anak kedua, masalah asyik nak terkucil nih memang tak dapat nak ditahan2 lagi. Selalunya tak sempat nak ready, deras terus ke toilet. Kadang2 tuh sampai kene tukar pantyliner jer. Aku penah gak guna pad Poise tuh tapi macam takde effect pon. Masalah tetap berulang. Biler aku start sarung PB nih, first week dah terasa keberkesanannya. Takde dah aku buat marathon ke toilet. Biler nak terkucil pon aku masih boleh get ready amik aper yang patut; tisu dan pantyliner (just in case!).

3. Sakit belakang mula hilang - Kalo sakit belakang mula terasa, aku dah nak period laa tuh. Esok2 nya memang aku period. Tapi biler sakit tuh, memang tak boleh nak bangun. Kadang2 kesian gak kat laki aku kene tolong urut bini dia yang tak berapa nak kecik nih. Tapi PB memang terbaik! Aku dah 2x period sejak pakai PB nih, sakit belakang nih langsung tak rase. Macam pelik kan? Tapi itulah yang aku alami..

4. Baju2 ku dah longgar - sebenarnya bukan baju tuh yang longgar, tapi badan nih yang dah menyusut. Patut laa mama aku cakap aku nih dah macam BAJU BERGERAK biler pakai baju raya tahun lepas. Paling best jeans aku yang saiz 17 tuh pon dah mcm tak lekat pada badan aku. Asyik nak melorot jer. Padahal aku beli jeans tuh bulan 12 tahun lepas. Kembang2 hidung biler tau saiz dah mengecil. Hehe...

5. Payudara makin cantik - Tak percaya? Orang yang dah pakai corset nih jer yang boleh feel dia punya perubahan. Ramai yang kata, "biler pakai corset memang laa nampak montok, tapi biler bukak corset menggeleber semula". Eh, ko tak pakai memang laa ko cakap negatif jer! Sorry, teremosi jap! Haha. Actually, PB brassiere memang cover keseluruhan payudara kita. Walaupon dia push-up, tapi tak menyakitkan si pemakai. Dulu, kalo pakai Triumph memang ter'angkat' laa, tapi duit pon ter'angkat' gak. Sekarang dengan PB jer, sure asset kite macam nasi ambeng RM4.50. Mantop!! Yang penting, suami pon notice, hari2 mau. Hehe...

6. Aku lebih BERDISIPLIN - Nih satu perubahan ketara dalam hidup aku. Bangun pagi, lepas mandi terus sarung PB. Balik keje, bukak PB terus rendam, after 15 min aku sidai dalam bilek tido jer. Malam sebelum tido, minum air 1.5 liter teh Herbalife dan masuk sauna. Sebulan lebih aku amalkan rutin nih, alhamdulillah berat badan aku dah turun 4kg. Dan sekarang makin menurun.

Dan yang dibawah nie memang lah seseorang yang sangat suka makan, seseorang yang sangat setia setelah hampir setahun 7 bulan, seseorang yang sangat suka, seseorang yang sangat bersyukur sebab diperkenalkan oleh seorang kawan tentang kehebatan PB..
Fazi –Pensyarah Kolej Komuniti (Kota Tinggi)

 
Alhamdulillah.. tinggal nak maintain jer sekarang.. I memang tak nak jadi kerempeng.. I love my body now.. janji muat jeans saiz 29 udahhh.. hehehe..

Seriously..
PB works amazingly.. You don't have to starve.. you can eat what you want to eat without feeling guilty, you can exercise with it without feeling uncomfortable, you won't feel hot, you can have hour glass body figure and many more & and on top of that, the most important thing is health can be improved with PB cause PB has FIR technology..! All you gotta do is, just wear PB everyday 8 hours a day, and you'll get the result soon..!

Isn't that great..??!

EVERYTHING IS IN ONE PRODUCT..!




No comments:

Post a Comment